Γενικά

Η ευκαιρία του Σαρικόπουλου

Την ευκαιρία να αρχίσει τη σεζόν ως βασικός σέντερ του Οχάιο Στέιτ θα έχει ο Ζήσης Σαρικόπουλος. Ο παίκτης που προοριζόταν για αυτή τη θέση, Ντάλας Λόντερντεϊλ, υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μένοντας εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Ο 20χρονος Έλληνας άσος, που «μεταγράφηκε» από το Αλαμπάμα-Μπέρμιγχαμ και δεν αγωνίστηκε στο NCAA την περασμένη περίοδο, προωθείται πλέον στην πρώτη πεντάδα.

Την ευκαιρία να αρχίσει τη σεζόν ως βασικός σέντερ του Οχάιο Στέιτ θα έχει ο Ζήσης Σαρικόπουλος. Ο παίκτης που προοριζόταν για αυτή τη θέση, Ντάλας Λόντερντεϊλ, υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μένοντας εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Ο 20χρονος Έλληνας άσος, που «μεταγράφηκε» από το Αλαμπάμα-Μπέρμιγχαμ και δεν αγωνίστηκε στο NCAA την περασμένη περίοδο, προωθείται πλέον στην πρώτη πεντάδα. Οι υποχρεώσεις του Οχάιο Στέιτ στο πρωτάθλημα αρχίζουν στις 9 Νοεμβρίου.

Ο Σαρικόπουλος το καλοκαίρι που πέρασε ήταν στέλεχος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας και λίγο μετά της Εθνικής Νέων που πανηγύρισε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρόδου.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x