Ελλάδα

Σχορτσανίτης: «Θα γίνουμε καλύτεροι»

Ο Ολυμπιακός έζησε το "αμερικανικό όνειρο" και από το μεσημέρι της Τετάρτης βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού η αποστολή των «ερυθρολεύκων» επέστρεψε στις 13:00, με τα μέλη της ομάδας να είναι εξαντλημένοι από το 24ωρο ταξίδι τους. «Θα γίνουμε καλύτεροι μετά από αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Σακίλ Ο’Νιλ. «Μεγάλωσα με τον Σακίλ Ο’Νιλ και ονειρευόμουν ότι κάποια στιγμή θα παίζαμε μαζί», είπε ο 24χρονος σέντερ.

Ο Ολυμπιακός έζησε για μία εβδομάδα το "αμερικανικό όνειρο" και από το μεσημέρι της Τετάρτης βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού η αποστολή των «ερυθρολεύκων» επέστρεψε στις 13:00, με τα μέλη της ομάδας να είναι εξαντλημένοι από το σχεδόν 24ωρο ταξίδι τους. «Θα γίνουμε καλύτεροι μετά από αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κόντρα του με τον Σακίλ Ο’Νιλ. «Μεγάλωσα με τον Σακίλ Ο’Νιλ και ονειρευόμουν ότι κάποια στιγμή θα παίζαμε μαζί», είπε ο 24χρονος σέντερ.

Τα δύο παιχνίδια με Σαν Αντόνιο Σπερς και Κλίβελαντ Καβαλίερς θα φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον και θα ωφελήσουν τον Ολυμπιακό, ειδικά στον τομέα της ετοιμότητας, σύμφωνα με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. «Πιστεύω ότι θα γίνουμε καλύτεροι μέσα από αυτό το ταξίδι. Ήταν σημαντικό γιατί πολλοί από εμάς που ήμασταν στο Ευρωμπάσκετ, δεν είχαμε την ευκαιρία να ‘δεθούμε’ με την υπόλοιπη ομάδα. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι σαν σύνολο», δήλωσε ο Έλληνας σέντερ των «ερυθρολεύκων», ο οποίος αντιμετώπισε και τον άνθρωπο με τον οποίο τον συγκρίνουν όλοι από την ημέρα που ξεκίνησε το μπάσκετ. «Μεγάλωσα με τον Σακίλ Ο’Νιλ και ονειρευόμουν ότι κάποια στιγμή θα παίζαμε μαζί. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία για μένα», τόνισε ο 24χρονος σέντερ. Στη συνέχεια, και αφού δήλωσε κολακευμένος από τα λόγια που χρησιμοποίησε ο σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς για τον ίδιο (σ.σ. « Ο Σοφοκλής είναι μεγάλος άντρας και έχει εξαιρετική άποψη για το μπάσκετ», είπε ο Σακίλ Ο’Νιλ), πρόσθεσε ότι: «συνεχίζω και θέλω να πετύχω τους στόχους της ομάδας και παράλληλα τους δικούς μου. Είναι τιμή για κάθε παίκτη νομίζω να μιλάει ο Σακίλ για αυτόν».

Ο Ολυμπιακός, όμως, θα πρέπει πλέον να προσγειωθεί στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Την άλλη εβδομάδα υπάρχει πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα με την Ορλεάνη και πρεμιέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Άρη, στο Αλεξάνδρειο. Σύμφωνα με τον «Sofo», η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται «στο 90% από άποψη ετοιμότητας. Θέλουμε να διορθώσουμε κάποια μικρά λαθάκια και πιστεύω ότι μέχρι να ξεκινήσουν επίσημα οι αγώνες θα τα έχουμε καταφέρει».

Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x