Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Επιτέλους… παίκτες

Ζωή θα αποκτήσουν και πάλι από την Πέμπτη οι εγκαταστάσεις της Παιανίας, αφού ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις των πολλών διεθνών που απουσίαζαν από τις προπονήσεις. Πιθανές οι αλλαγές στο ματς της Κυριακής με Καβάλα. Πλήθος μνηστήρων για παίκτες του «τριφυλλιού» από το εξωτερικό.

Ζωή θα αποκτήσουν και πάλι από την Πέμπτη οι εγκαταστάσεις της Παιανίας, αφού ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις των πολλών διεθνών που απουσίαζαν από τις προπονήσεις. Ο Χενκ Τεν Κάτε, που δούλευε μετ’ εμποδίων τις τελευταίες ημέρες, θα μπορεί πλέον να προετοιμάσει τους παίκτες του για την κυριακάτικη αναμέτρηση στην Καβάλα απέναντι στην τοπική ομάδα για την έβδομη αγωνιστική.

Οι Τζόρβας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Βύντρα, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Νίνης, Μάντζιος και Τζιόλης επανεντάσσονται στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, κάτι που έχει ήδη κάνει ο Σεϊταρίδης. Το ίδιο ισχύει και για τον Ματίας Μπιέρσμιρ, ενώ με μία ημέρα καθυστέρηση λόγω του μεγάλου ταξιδιού της επιστροφής θα γυρίσει στη βάση του από τη Βραζιλία ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Χενκ Τεν Κάτε είναι πολύ πιθανό να ξεκουράσει κάποιους παίκτες που δεν έχουν σταματήσει να αγωνίζονται.

Η Τετάρτη ήταν ημέρα ρεπό για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας πλην του Αντώνη Πετρόπουλου, που έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για να καλύψει το έδαφος που έχασε μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, στην οποία υποβλήθηκε.

«Σειρήνες» από το εξωτερικό

Πλήθος προτάσεων αναμένονται στον Παναθηναϊκό εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι ιταλικές ομάδες έχουν την τιμητική τους, καθώς η Κιέβο Βερόνα αναμένεται να κινηθεί ξανά για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου, ενώ στο στόχαστρο της Μπολόνια είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ομάδες από τη Serie A παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις περιπτώσεις των Σωτήρη Νίνη και Σεμπαστιάν Λέτο, που όμως δύσκολα θα παραχωρηθούν. Γερμανικές «σειρήνες» υπάρχουν για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, με την Μπόχουμ να είναι μεταξύ των ενδιαφερομένων, ενώ ο Σιμάο είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού. Τέλος, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Ελίνι Δημούτσου, που δεν υπολογίζεται από τον Χενκ Τεν Κάτε και προπονείται με τη Golden Team.

Παρουσία στο «Sports Show»

Το περίπτερο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Green Team θα επισκεφτούν οι Μάριο Γκαλίνοβιτς, Σιμάο Μάτε Ζούνιορ, Γιόσου Σαριέγκι, Σεμπαστιάν Λέτο και Άντε Ρουκάβινα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x