Stoiximan Super League

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Νέο πλήγμα με Ρεκόμπα

Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς βασικών στελεχών συνεχίζεται στον Πανιώνιο. Ο Αλβάρο Ρεκόμπα αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού από την προπόνηση της Τετάρτης και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα. Χάνει το ματς με τον Ηρακλή ο «Τσίνο», αλλά επιστρέφει ο Εστογιανόφ.

Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς βασικών στελεχών συνεχίζεται στον Πανιώνιο. Ο Αλβάρο Ρεκόμπα αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού από την προπόνηση της Τετάρτης και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Πέμπτη, ενώ θεωρείται δεδομένη η απουσία του από την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο». Ο «Τσίνο» είχε αντιμετωπίσει πριν από λίγες εβδομάδες πρόβλημα τραυματισμού στον δεξιό δικέφαλο και η ατυχία του ξαναχτύπησε την πόρτα.

Το παρήγορο για τον Εμίλιο Φερέρα είναι πως τόσο ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, όσο και ο Μάρτιν Λάτκα προπονούνται κανονικά και θα είναι αμφότεροι διαθέσιμοι. Μάλιστα ο πρώτος αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x