Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Έτοιμο το νέο προπονητικό κέντρο

Ένα πολύ σημαντικό έργο για τον ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμο στις 26 του μήνα. Το νέο προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του και οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι ευτυχείς, αφού περίμεναν τόσα χρόνια την κατασκευή αυτού του τόσο σημαντικού έργου για την ομάδα τους. Ο νέος χώρος έχει έκταση 77 στρεμμάτων και είναι ήδη έτοιμα έξι γήπεδα, ενώ το έβδομο θα ετοιμαστεί στο επόμενο διάστημα.

Ένα πολύ σημαντικό έργο για τον ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμο στις 26 του μήνα. Το νέο προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του και οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι ευτυχείς, αφού περίμεναν τόσα χρόνια την κατασκευή αυτού του τόσο σημαντικού έργου για την ομάδα τους. Ο νέος χώρος έχει έκταση 77 στρεμμάτων και είναι ήδη έτοιμα έξι γήπεδα, ενώ το έβδομο θα ετοιμαστεί στο επόμενο διάστημα. Προς το παρόν, στο νέο προπονητικό κέντρο θα φιλοξενούνται τμήματα ακαδημιών, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό η πρώτη ομάδα θα μετακομίσει μέσα στο 2010.

Ικανοποίηση για την επιστροφή του Βίτολο

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε ο Βίτολο, ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του στην Τρίπολη. Ο Ισπανός μέσος αποθεραπεύτηκε από την κάκωση έσω πλάγιου συνδέσμου και πιθανόν να βρίσκεται στην αποστολή με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά 100% έτοιμος για να παίξει θα είναι στον μεθεπόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Φερνάντο Σάντος βλέπει με ικανοποίηση να επιστρέφουν όλοι οι τραυματίες και οι μόνοι που ακόμα δεν είναι έτοιμοι είναι οι Λούσιο Φιλομένο και Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι.

Βασικός ο Κοντρέρας

Για το βασικό σχήμα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα προορίζει ο Φερνάντο Σάντος τον Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε στο κέντρο της άμυνας τον 31χρνο Χιλιανό μαζί με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Για δεξί μπακ δοκίμασε τον Αραμπατζή και για αριστερό τον Σαβίνι. Στα χαφ είχε τους Γκαρσία, Ιβιτς και Σορλέν.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο 55χρονος προπονητής θα έχει την ευκαιρία να κάνει περισσότερες δοκιμές, αφού θα ενταχθούν οι Κονσεϊσάο και Βιεϊρίνια, ενώ θα επιστρέψουν και οι τρεις διεθνείς από την Εθνική Ελπίδων Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου και Κουτζαβασίλης.

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x