Stoiximan Super League

Ιωαννίδης: «Αυτή μπορεί να είναι η χρονιά μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στον Ηρακλή εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Ιωαννίδης. «Εάν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι εκτιμώ πως αυτή η χρονιά μπορεί να σημάνει την έναρξη μιας πορείας μεγάλων διακρίσεων για τον Ηρακλή», τόνισε ο 21χρονος αμυντικός, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος και για το κυριακάτικο (19:00) εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, σχολιάζοντας ότι πρέπει «να επιστρέψουμε στις νίκες».

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στον Ηρακλή εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Ιωαννίδης. «Εάν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι εκτιμώ πως αυτή η χρονιά μπορεί να σημάνει την έναρξη μιας πορείας μεγάλων διακρίσεων για τον Ηρακλή», τόνισε ο 21χρονος αμυντικός, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος και για το κυριακάτικο (19:00) εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, σχολιάζοντας ότι πρέπει «να επιστρέψουμε στις νίκες».


Αναλυτικά, η συνέντευξη του Γιώργου Ιωαννίδη στο wind.com.gr:

Τι υποσχέσεις μπορεί να δώσει για φετινή σεζόν ο Ηρακλής;

«Σε σχέση με την περσινή χρονιά είμαστε πάρα πολύ καλύτεροι. Έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά στον σχεδιασμό, με αποτέλεσμα να διαθέτουμε ένα πολύ καλό ρόστερ με παίκτες αξίας που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν σύμφωνα με τις ανάγκες του συλλόγου και προπάντων με την επιθυμία των φιλάθλων μας που επιθυμούν να δούν άμεσα αποτελέσματα στην πρόοδο και την προοπτική της ομάδας. Φάνηκε, νομίζω, αυτό από τις πρώτες αγωνιστικές όπου ο Ηρακλής έδειξε πάρα πολλά θετικά στοιχεία και θα μπορούσε μάλιστα να πάρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Στα τελευταία παιχνίδια μας έλλειψε η ουσία και η τύχη αλλά αυτό δεν μας πτοεί διότι εμείς μέσα στην ομάδα βλέπουμε πως γίνεται καλή δουλειά για να πάρουμε αυτό που πραγματικά μας αξίζει στην πορεία των αγωνιστικών υποχρεώσεών μας. Θέλει πάντως και υπομονή από όλους. Η πίεση για το θετικό αποτέλεσμα είναι ως ένα σημείο καλή, όμως για την κατάλληλη αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι απαιτείται και η ανάλογη ηρεμία».

Η παρουσία του Όλεγκ Προτάσοφ στον πάγκο του Ηρακλή μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο «αύριο» στην ομάδα;

«Ο προπονητής μας δείχνει πως πιστεύει σε μας κι αυτό είναι εξ αρχής ένα πολύ θετικό στοιχείο. Πιστεύει και στη δουλειά του κάτι που το βλέπουμε καθημερινά. Έχει απαιτήσεις κι αυτό είναι φυσιολογικό από τη στιγμή που στο ξεκίνημα της σεζόν αποφασίσαμε να αφήσουμε πίσω την όποια μετριότητα προκειμένου να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλες εμπειρίες από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και διαθέτει ένα δικό του στιλ χαμηλών τόνων και υψηλών απαιτήσεων, παράλληλα, από τον κάθε παίκτη ξεχωριστά κι από την ομάδα στο σύνολό της γενικότερα. Βέβαια η παρουσία του προπονητή δεν αρκεί από μόνη της να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Χρειάζεται η σκληρή και συνεχής δουλειά από όλους μας για να πετύχουμε. Ο κ.Προτάσοφ προσπαθεί να μας βοηθήσει και κάθε μέρα που περνάει μαθαίνουμε και περισσότερα. Έχουμε να μάθουμε και να πάρουμε πολλά από αυτόν στην πορεία εφόσον βέβαια συνεχίσουμε να δουλεύουμε με συνέπεια και αφοσίωση στο σκοπό μας».

Την Κυριακή έχετε μπροστά σας ένα ματς με τον Πανιώνιο στο γήπεδό σας. Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από εσάς σ’ αυτόν τον αγώνα;

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και γι’ αυτό να είναι όλοι σίγουροι. Έπειτα από τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλουμε και είμαστε σε θέση να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες. Έτσι κι αλλιώς μέσα από τις νίκες έρχεται και η καλή ψυχολογία στην ομάδα και αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σε κάθε παίκτη ξεχωριστά για να βλέπουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον στην σεζόν που διανύουμε. Ο Ηρακλής σε κάθε αγώνα παίζει με στόχο τη νίκη. Δεν αρκείτε στις καλές εντυπώσεις ούτε βέβαια σε όποιο άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Η φετινή ομάδα έχει την νοοτροπία του νικητή και μέσα από τα παιχνίδια θα φανεί τι παραπάνω μπορεί να κερδίσει. Μέσα στο γήπεδό μας αλλά και στους εκτός έδρας αγώνες ψάχνουμε τον τρόπο να νικήσουμε ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Ασφαλώς και θέλει λίγο υπομονή για να βρει η ομάδα τους πραγματικούς ρυθμούς της έτσι ώστε να φτάσουμε το συντομότερο σε ένα σημείο όπου όλοι θα είναι ικανοποιημένοι από εμάς και εμείς από τους εαυτούς μας».

Ποια ιδιαίτερα στοιχεία έχεις διακρίνει στο φετινό πρωτάθλημα, έπειτα από τις πρώτες αγωνιστικές;

«Είναι πολύ δύσκολο, αρκετά ποιοτικό και απρόβλεπτο. Κανείς δεν μπορεί να νιώσει σίγουρος για ένα θετικό αποτέλεσμα εάν δεν δώσει τον καλύτερο εαυτό του καθώς όλες οι ομάδες μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά εάν δεν τις προσέξεις. Δεν υπάρχει πλέον η λεγόμενη «ψαλίδα» ανάμεσα σε μεγάλες και μικρές ομάδες, ούτε έχουμε ένα πρωτάθλημα πολλών ταχυτήτων. Παίζει ρόλο βέβαια και το γεγονός πως έχουν έρθει αρκετά καλοί παίκτες σε όλες τις ομάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να προσφέρουν ατομικό αλλά και στο σύνολο.

Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσουμε με σιγουριά για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν στις επόμενες θέσεις για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά ακόμα και για το ποιες ομάδες θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό! Μέσα σ’ όλα αυτά ο Ηρακλής είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω έτσι ώστε σύντομα ο κόσμος μας να είναι υπερήφανος για την ομάδα. Εάν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι εκτιμώ πως αυτή η χρονιά μπορεί να σημάνει την έναρξη μιας πορείας μεγάλων διακρίσεων για τον Ηρακλή
».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x