Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Τουλάχιστον ένα μήνα έξω ο Μπιζέρα!

Αρκετά σοβαρός αποδείχτηκε τελικά ο απογευματινός (15/10) τραυματισμός του Τζόε Μπιζέρα. Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, στο ιατρικό κέντρο όπου μεταφέρθηκε, έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα σε τρία πλευρά και κάκωση στον πνεύμονα, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης από έναν μέχρι και δύο μήνες! «Δεν νιώθω πίεση» ο Φερνάντο Σάντος.

Αρκετά σοβαρός αποδείχτηκε τελικά ο απογευματινός (15/10) τραυματισμός του Τζόε Μπιζέρα. Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, στο ιατρικό κέντρο όπου μεταφέρθηκε, έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα σε τρία πλευρά και κάκωση στον πνεύμονα, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης από έναν μέχρι και δύο μήνες!

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί λίγη ώρα νωρίτερα, όταν στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε συγκρουστεί με τον Ίβιτς, σε μια διεκδίκηση της μπάλας. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας των εξετάσεων, κρίθηκε σκόπιμο ο Μπιζέρα να παραμείνει στο νοσοκομείο για ολιγοήμερη νοσηλεία.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα και την Παρασκευή θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς επέστρεψε απ’ τη Βοσνία και γυμνάστηκε μόνος του λόγω ενοχλήσεων στον παλιό του τραυματισμό. Απ’ τη μεριά τους οι Αμπουμπακαρί και Φιλομένο συνέχισαν το ατομικό τους.

Οι υπόλοιποι Θεσσαλονικείς, ανάμεσά τους ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και οι διεθνείς Χαλκιάς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης Παπάζογλου και Κουτζαβασίλης, επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (19:00).

Ο Φερνάντο Σάντος πριν απ’ την προπόνηση έδειξε στους παίκτες του βίντεο με αναμετρήσεις των Ηπειρωτών.

Πρόστιμο σε Βερόν

Η αργοπορημένη επιστροφή του Ματίας Βερόν στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από σχετική άδεια που του είχε χορηγηθεί, δεν πέρασε απαρατήρητη απ’ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που επέβαλε πρόστιμο στον Αργεντινό.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς, Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x