Stoiximan Super League

Καρτιέ: «Πάμε για αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ»

Έτοιμος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη Σούπερ Λίγκα, ικανό να του χαρίσει τη σωτηρία του είναι ο Πανθρακικός, που θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (21:15), όπως ανέφερε ο Αλμπέρ Καρτιέ. «Ανεβάσαμε το επίπεδό μας για να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ» δήλωσε μεταξύ άλλων στη σημερινή (15/10) συνέντευξη Τύπου ο Γάλλος τεχνικός.

Έτοιμος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη Σούπερ Λίγκα, ικανό να του χαρίσει τη σωτηρία του είναι ο Πανθρακικός, που θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (21:15), όπως ανέφερε ο Αλμπέρ Καρτιέ. «Ανεβάσαμε το επίπεδό μας για να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ» δήλωσε μεταξύ άλλων στη σημερινή (15/10) συνέντευξη Τύπου ο Γάλλος τεχνικός.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Για άλλες ομάδες είναι θετικό και για άλλες αρνητικό μια διακοπή πρωταθλήματος. Έτσι και για εμάς. Το θετικό είναι ότι δουλέψαμε και βάλαμε τις βάσεις, οι παίκτες μας έδειξαν θέληση και δύναμη και φυσικά ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στις προπονητικές οδηγίες. Το αρνητικό είναι ότι στον αγώνα με τον Άρη βρήκαμε ρυθμό και πήραμε βαθμό, θα θέλαμε να συνεχίζαμε το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο τους αγώνες μας».

Το κλίμα στα αποδυτήρια: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο να δουλέψεις με τριάντα παίκτες, με διαφορετικούς χαρακτήρες, το πρόβλημα θα ήταν να μην δουλεύει καλά ο προπονητής, να μην το ακούν και να μην τον καταλαβαίνουν οι ποδοσφαιριστές. Στην ομάδα μας έχουν γίνει συζητήσεις με τους παίκτες και δόθηκαν οι λύσεις στα αποδυτήρια».

Τη συνοχή της ομάδας του: «Το γνωρίζαμε ότι η ομάδα διαθέτει παίκτες με διαφορετική προσωπικότητα και κουλτούρα, η αδυναμία μας αυτή θέλουμε να γίνει δύναμη, να γίνει το θετικό στοιχείο της ομάδας, δουλεύουμε πολύ και στο κομμάτι της επικοινωνίας μεταξύ των ποδοσφαιριστών».

Τους πολλούς τραυματισμούς: «Είναι πράγματι πρόβλημα οι τραυματισμοί και δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε όπως θα θέλαμε. Υπάρχουν όμως οι παίκτες που θα καλύψουν το χαμένο έδαφος και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και στον αγώνα με την ΑΕΚ».

Τις αδυναμίες που έχουν παρουσιαστεί στις έξι πρώτες αγωνιστικές: «Τα γκολ που δεχθήκαμε, ήταν λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και επικοινωνίας, δουλέψαμε ομαδικά και ατομικά και βελτιωθήκαμε. Στην επίθεση, έγινε προσπάθεια με πολύ δουλειά και με πολλές διαφορετικές ασκήσεις και τρόπους. Για το γκολ μετρά η ποιότητα των ποδοσφαιριστών αλλά και το επίπεδο της φυσικής κατάστασής τους.

Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν την ποιότητα. Εμείς βελτιώσαμε την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας με διαφορετικές μεθόδους προπόνησης. Δουλεύουμε πολύ πάνω στην φυσική κατάσταση και υπάρχει σημαντική βελτίωση στην ομάδα μας. Θα πάμε καλύτερα. Έχουμε αντιληφθεί τα προβλήματα της ομάδας και τα αντιμετωπίζουμε, το πρόβλημα θα ήταν για έναν προπονητή αν η ομάδα δεν είχε την θέληση να μάθει, να διδαχθεί και να ανταποκρίνεται στις προτροπές του και να μην λαμβάνουν τα μηνύματα που θέλει να περάσει. Η ομάδα μας, οι παίκτες μας, έχουν τη θέληση και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, είμαι πολύ αισιόδοξος».

Απ’ το ματς με την «Ένωση» θ΄ απουσιάσουν οι τραυματίες Βρονταράς, Σακελλαρίου, Βελάσκο, Αρσενίεβιτς και Πέντσας, οι Ταϊρης, Νίματς, Μουνάφο, Δραγανίδης και Χαριτωνίδης, οι οποίοι θ’ αγωνιστούν με την ομάδα νέων Κ-21 και ο τιμωρημένος Οράκ.

Θρακιώτης ο Κασάρ

Κάτοικος Κομοτηνής θα γίνει απ’ τον Ιανουάριο ο Πάμπλο Κασάρ, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Πανθρακικού. Από κει και πέρα, ο νεαρός Μπελέμ αναμένεται στη χώρα μας όταν τακτοποιηθεί το θέμα της βίζας του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x