Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Τη Δευτέρα του Λαυρεντιάδη

Τη Δευτέρα θα ολοκληρωθεί πιθανότατα και τυπικά το θέμα της αγοράς του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ και του 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Οι συζητήσεις της ομάδας του Κύπριου επιχειρηματία με την αντίστοιχη του Σωκράτη Κόκκαλη φαίνεται πως βρίσκεται σε τελικό στάδιο, χωρίς να έχουν πέσει οι σχετικές υπογραφές. .

Τη Δευτέρα θα ολοκληρωθεί πιθανότατα και τυπικά το θέμα της αγοράς του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ και του 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Οι συζητήσεις της ομάδας του Κύπριου επιχειρηματία με την αντίστοιχη του Σωκράτη Κόκκαλη φαίνεται πως βρίσκεται σε τελικό στάδιο, χωρίς να έχουν πέσει οι σχετικές υπογραφές.

Στον πειραϊκό σύλλογο τονίζουν ότι όταν οι δύο άνδρες δώσουν τα χέρια, τότε θα εκδοθεί ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν τον κόσμο της ομάδας για τις εξελίξεις.

Να σημειωθεί ότι χθες ο Γιάννης Χρυσικόπουλος είχε νέα συνάντηση με συνεργάτες του κ. Λαυρεντιάδη, συζητώντας τη σχετική διαδικασία. Στη διοίκηση έλεγαν ότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη τα ονόματα των συνεργατών του που θα είναι στα δύο Δ.Σ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x