Ελλάδα

Για ένα ακόμα «αστέρι» (Video)

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» που συνεχίζουν την πολυετή συνεργασία τους με την Adidas, επιφύλαξαν μια έκπληξη για τους φίλους της ομάδας, αφού μετά την πράσινη και τη λευκή εμφάνιση, φέτος θα έχουν ως τρίτη τη γαλάζια. Η συγκεκριμένη εμφάνιση έχει συμβολικό χαρακτήρα, λόγω των πολλών επιτυχιών της ομάδας εκτός συνόρων. (Video)

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» που συνεχίζουν την πολυετή συνεργασία τους με την Adidas, επιφύλαξαν μια έκπληξη για τους φίλους της ομάδας, αφού μετά την πράσινη και τη λευκή εμφάνιση, φέτος θα έχουν ως τρίτη τη γαλάζια. Η συγκεκριμένη εμφάνιση έχει συμβολικό χαρακτήρα, λόγω των πολλών επιτυχιών της ομάδας εκτός συνόρων.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος: «Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού. Πέρυσι με την ADIDAS κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ελπίζουμε σε νέες μεγάλες επιτυχίες και στο μέλλον. Στόχος μας και τη νέα σεζόν είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων».

Οι παίκτες του πρωταθλητή Ευρώπης απέφυγαν τα μεγάλα λόγια: «Θέλουμε να είμαστε υγιείς, να επιστρέψουν τα παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και όλα θα πάνε καλά». Ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μπόγρης, με τη σειρά του, ανέφερε: «Είναι τιμή μου που θα δουλέψω με αυτούς τους προπονητές και τους συμπαίκτες. Ελπίζω του χρόνου να παρουσιάζουμε τη φανέλα με έξι αστέρια!».

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε: «Καταρχήν, εύχομαι υγεία σε όλους και να γυρίσουν γρήγορα όλοι οι τραυματίες. Ελπίζω και η φετινή χρονιά να κυλήσει όπως οι προηγούμενες», ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μιλένκο Τέπιτς, δήλωσε: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να υπερασπιστούμε όλους τους τίτλους μας».

Δηλώσεις έκανε και ο γενικός διευθυντής της Adidas στην Ανατολική Ευρώπη, Κυριάκος Κοφινάς: «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για τη συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την ανανέωσή της για άλλα τρία χρόνια. Ο Παναθηναϊκός αποτελεί την καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα σε όλο τον κόσμο, εκτός του ΝΒΑ. Το σύνθημά μας είναι: «Πιο δυνατά, μαζί». Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο σύμβολο της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Τέλος, ο υπεύθυνος τμήματος marketing της ΚΑΕ, Ηλίας Κατσογιάννης, είπε: «Ο Παναθηναϊκός αποτελεί εθνικό προϊόν. Είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που στοχεύει συνεχώς στην ευρωπαϊκή κορυφή».

Η εκδήλωση ήταν εντυπωσιακή και το "παρών" έδωσαν όλοι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, αυτή τη φορά με πολιτικά. Τη διοίκηση εκπροσώπησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x