Ελλάδα

Έτοιμος για τίτλους!

«Η ομάδα είναι έτοιμη πλέον για τίτλους». Αυτό ήταν το κοινό μήνυμα της διοίκησης, του προπονητή, αλλά και τον παικτών του Ολυμπιακού κατά την παρουσίαση της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2009-2010. «Οι τίτλοι θα έρθουν στο ΣΕΦ» το μήνυμα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου. (Video).

«Η ομάδα είναι έτοιμη πλέον για τίτλους». Αυτό ήταν το κοινό μήνυμα της διοίκησης, του προπονητή, αλλά και τον παικτών του Ολυμπιακού κατά την παρουσίαση της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2009-2010. «Οι τίτλοι θα έρθουν στο ΣΕΦ» το μήνυμα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε επίσης πως «μια νέα χρονιά αρχίζει. Σε σχέση με πέρυσι είμαστε ενισχυμένοι σε θέσεις που ίσως είχαμε αδυναμία. Είμαστε έτοιμοι να τα κατακτήσουμε όλα». Ο αδερφός του Γιώργος συμπλήρωσε πως «έφθασε η στιγμή να κατακτήσουμε αυτά που ονειρευόμαστε. Όχι γιατί πέρασαν τα χρόνια, αλλά γιατί είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Γιαννάκης πήρε τον λόγο και ευχήθηκε για τη χρονιά που ξεκινάει «υγεία και να δούμε καλό μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος. Έμειναν παίκτες από την περυσινή ομάδα και μαζί με αυτούς που ήρθαν θα έχουμε καλύτερη πνευματική επικοινωνία και θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Οι στόχοι δεν αλλάζουν. Η ομάδα έχει τον περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα πρέπει να τον κάνουμε υπερήφανο όχι μόνο μέσα από τίτλους, αλλά και από το μπάσκετ που θα παίζουμε. Πιστεύω φέτος να αλλάξουμε την ταχύτητα και αποτελεσματικότητά μας».

Το δρόμο για να φθάσει ο Ολυμπιακός στις επιτυχίες εξήγησε ο Θοδωρής Παπαλουκάς καταθέτοντας ότι «οι προσθήκες των νέων παικτών μας έχουν δυναμώσει. Η νέα σεζόν αρχίζει την Τετάρτη. Θα είναι μια χρονιά με ένταση. Πρέπει στο τέλος να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με πέρυσι για να κατακτήσουμε τίτλους που είναι και το ζητούμενο».

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη παρουσιάστηκε σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Στην τεράστια οθόνη που είχε τοποθετηθεί πίσω από τους παίκτες, υπήρχαν σκηνές από το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες και το ματς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.«Χαρήκαμε το ταξίδι. Ήταν εκπληκτικές οι συνθήκες. Πρέπει κάποτε να φθάσουμε και εμείς αυτό το επίπεδο. Όσο για εμάς ο καλός επαγγελματίας προσαρμόζεται. Πιστεύω ότι οι παίκτες μας γνωρίζουν τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στον ΝΒΑ και τις Α1 και Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι» είπε ο «δράκος» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αλλαγή στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας. «Δεν υπάρχει προπονητής που δεν θέλει να παίζει η ομάδα του γρήγορα. Πάνω από όλα όμως αποτελεσματικά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε γρήγορα για να είμαστε αποτελεσματικοί. Νομίζω ότι με τους παίκτες που υπήρχαν και τις προσθήκες που κάναμε είμαστε γρήγορη ομάδα». Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» αντιμετωπίστηκε ως ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού μπάσκετ από τους αντιπάλους του Ολυμπιακού κάτι που «είναι τιμητικό για όλο το ελληνικό μπάσκετ. Αναγνωρίζουν τα βήματα προόδου που κάνουμε, αλλά η τιμή είναι για όλη την ομάδα, τον ολυμπιακό μας. Δεν θέλουμε να είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για τη δυνατότητα που έχει να φέρνει προσωπικότητες στην ομάδα, αλλά και για το μπάσκετ που παίζει».

Ο Έλληνας κόουτς ρωτήθηκε και για το αν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τους ξένους στην Α1 και εξήγησε πως «Η χρονιά είναι μεγάλη αρχίζει την άλλη εβδομάδα και τελειώνει σε εννιά μήνες. Πέρυσι χρειαστήκαμε επτά ξένους παίκτες. Θα τους χρειαστούμε όλους και φέτος. Στη διάρκεια της σεζόν οι ανάγκες αλλάζουν. Οπότε και οι επτά είναι υπολογίσιμοι σε Α1 και Ευρώπη. Αναλόγως τις ανάγκες και το φορμάρισμα του κάθε παίκτη εκείνος θα παίζει».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για το αν η πολιτική στις μεταγραφές σε σχέση με την περσινή σεζόν άλλαξε και τόνισε πως «Η οικονομική εκλογίκευση υπάρχει και θα φανεί τα απόμενα χρόνια. Η ομάδα αγωνιστικά ενισχύθηκε. Πήραμε παίκτες σε θέσεις που χρειαζόμασταν».

Για το νέο σήμα της ομάδας, έχουν ακουστεί πολλά σχόλια. Η γνώμη του Παναγιώτη Αγγελόπουλου ήταν πως «μας αρέσει. Ελπίζουμε να κατακτήσουμε τίτλους με αυτό το σήμα. Η πρώτη μας χρονιά που ξεκινάμε με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς από την αρχή». Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν ήδη σκεφτεί και το νέο γήπεδο κάτι που το παραδέχθηκαν καθώς «σίγουρα υπάρχει στις σκέψεις μας. Είμαστε ακόμα στο προπαρασκευαστικό στάδιο. Το σίγουρο είναι ότι οι πρώτοι τίτλοι θα κατακτηθούν στο ΣΕΦ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x