Stoiximan Super League

«Για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ ο Μπλάνκο»

Αισιόδοξος για θετικό φινάλε, παρά την νέα παράταση που πήρε το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο με την ΑΕΚ, παρουσιάστηκε ο Χουάν Μπέρος, μιλώντας στην “SportDay”. «Δεν έγινε νέα πρόταση, αλλά είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία», τόνισε, ο εκπρόσωπος του Αργεντινού επιθετικού, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Θανόπουλο. Νίκη και μόνο, νίκη με Πανθρακικό. «Χάλκινο» το παιδί θαύμα.

Αισιόδοξος για θετικό φινάλε, παρά την νέα παράταση που πήρε το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο με την ΑΕΚ, παρουσιάστηκε ο Χουάν Μπέρος, μιλώντας στην “SportDay”. «Δεν έγινε νέα πρόταση, αλλά είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία», τόνισε, ο εκπρόσωπος του Αργεντινού επιθετικού, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Θανόπουλο.

«Δεν μιλήσαμε για συγκεκριμένα ποσά. Ο πρόεδρος μου εξήγησε πως ο σύλλογος βρίσκεται σε διαδικασία διεργασιών σε διοικητικό και ιδιοκτησιακό επίπεδο», ισχυρίστηκε ο Μπέρος, ενώ, σύμφωνα με όσα του είπε ο πρόεδρος της “Ένωσης” «η κατάσταση θα έχει ξεκαθαρίσει μέσα στον επόμενο μήνα (σ.σ. Νοέμβριος)». Μάλιστα, δική του αίσθηση είναι ότι θα βάλει ότι ο 26χρονος γκολεαδόρ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και «θα μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ».

Χθεσινές (16/10) πληροφορίες, οι οποίες τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν, ανέφεραν ότι ο κ. Θανόπουλος, ανέβασε την αρχική πρόταση των 500.000 ευρώ (συν 100.000 μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης νταμπλ) , στις 600.000, χωρίς να διαφοροποιηθούν τα μπόνους. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η διαφορά των δύο πλευρών εντοπίζεται στις πάγιες αποδοχές του Μπλάνκο, ο οποίος θέλει να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, ανεβάζοντας τις αποδοχές του, στις 800.000 ευρώ.

Νίκη και μόνο, νίκη

Οι απώλειες βαθμών στις πρώτες έξι «στροφές» έχουν φέρει την ΑΕΚ σε δύσκολη θέση σε ό,τι έχει να κάνει με την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Με συνέπεια κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής να φαντάζει… τελικός. Επόμενος αντίπαλος ο Πανθρακικός (21:15 NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports1) στο ΟΑΚΑ. Από τις δοκιμές των τελευταίων ημερών προκύπτει ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παρατάξει την “’Ενωση” με σύστημα 4-2-3-1 (σχήμα με ρόμβο), ενώ «πειραματίστηκε» και με το κλασικό 4-4-2.

«Χάλκινο» το παιδί θαύμα

Με την τιμητική τρίτη θέση επιστρέφει την Δευτέρα, ο Κρίστιαν Νέμεθ, από την Αίγυπτο, και το Μουντιάλ Νέων, όπου συμμετείχε με την Εθνική Ουγγαρίας. Οι Μαγυάροι κέρδισαν χθες (16/10) στον μικρό τελικό την Κόστα Ρίκα. Στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι έληξε ισόπαλο (1-1). Στη διαδικασία της «ρώσικης ρουλέτας» ο Νέμεθ πήρε πάνω του την πρώτη εκτέλεση και ευστόχησε, παρότι χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια. Στην πρώτη αστόχησε, αλλά ο διαιτητής ζήτησε επανάληψη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x