Μπάμπης Χριστόγλου

Μπήκε στο νόημα

SportDay

Ο Ζίκο είναι φανερό πως μπήκε πολύ γρήγορα στο νόημα του ελληνικού πρωταθλήματος και φαίνεται να αντιλαμβάνεται πού ακριβώς βρίσκεται. Γι' αυτό και θα ξεκινήσει το σημερινό ματς, που είναι ύπουλο και μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες, με δύο επιθετικούς. Υστερα από καιρό θα δούμε και τον Λουτσιάνο Γκαλέτι στην ενδεκάδα.

Αν ρίξει και τον Μαρέσκα με τους βασικούς, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει ύστερα από πάρα πολύ καιρό μια πλήρη σύνθεση, πιθανώς την καλύτερη δυνατή που μπορεί να έχει στη διάθεσή του. Ο Βραζιλιάνος δεν λογαριάζει, και καλά κάνει, πως έχει και την Τρίτη ματς και ρίχνει ό,τι καλύτερο έχει για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κυνηγήσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις μία νίκη, η οποία είναι ευχής έργο να έρθει γρήγορα και απλά και αν είναι δυνατό με ένα ευρύ σκορ. Ο Αστέρας, όπως ανέφερα και τις προηγούμενες μέρες, αν δεν παίξει καλά ο Θρύλος, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Αλλωστε, και τα περασμένα χρόνια ο Ολυμπιακός έχει δυσκολευτεί στο Καραϊσκάκη με τη συγκεκριμένη ομάδα. Αυτό που έχει σημασία είναι να συνειδητοποιήσουν οι παίκτες πως προέχει το σημερινό ματς και ότι εκείνο με τη Σταντάρ έπεται. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του εντός έδρας και να παίρνει εύκολα τους πόντους, ειδικά στα ματς με τις πιο αδύναμες ομάδες. Περιμένω σήμερα να δω βελτίωση και καλύτερο ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό, με γεμάτο πλέον το «οπλοστάσιο» του Ζίκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x