Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Με αυτοπεποίθηση και τον κόσμο του

Αποφασισμένοι να φτάσουν στην έβδομη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος είναι άπαντες στις τάξεις του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την Καβάλα. Αποθέωση από περίπου 100 φιλάθλους κατά την άφιξη της αποστολής. Περισσότεροι από 3.000 «πράσινοι» στις εξέδρες. Αλλαγές σκέφτεται ο Τεν Κάτε. Θέση βασικού διεκδικεί ο Νίνης. «Πάμε για τίτλο», στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 από την Έκθεση Sports Show ο Αντ.Πετρόπουλος

Αποφασισμένοι να φτάσουν στην έβδομη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος είναι άπαντες στις τάξεις του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την Καβάλα (19:00). Οι «πράσινοι» πέρα από το πάθος για τη νίκη θα έχουν σύμμαχο και τον κόσμο τους. Πέρα από το γεγονός ότι περισσότεροι από 3.000 φίλαθλοι θα είναι στις εξέδρες του «Ανθή Καραγιάννη», την αποστολή της ομάδας υποδέχτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου περίπου 100 φίλαθλοι στο αεροδρόμιο της πόλης. Οι φίλοι των «πρασίνων» αποθέωσαν τους παίκτες, με τους Καραγκούνη, Νίνη, Λέτο και Σισέ να έχουν την τιμητική τους, ενώ ζήτησαν το πρωτάθλημα.

Κλειστά χαρτιά από Τεν Κάτε

Το πρωί του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το δύσκολο παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής υπό το βλέμμα του προέδρου, Νικόλα Πατέρα, ο οποίος δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, αλλά είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι ταλαιπωρημένοι από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Νίνης, ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα παρότι είναι στην αποστολή δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός, για να πάρει ανάσες.

Μία πιθανή σύνθεση είναι η ακόλουθη: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπιέρσμιρ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης και Σισέ. Εκτός μάχης είναι οι Σεϊταρίδης, Δάρλας, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον, Μάντζιος, Τζιόλης και Μαχλελής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x