Stoiximan Super League

LIVE:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 3-0

Με σκόρερ τους Μέλμπεργκ (35'), Μήτρογλου (53') και Ζαϊρί (66'), ο Ολυμπιακός προηγείται 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο ''Γ.Καραϊσκάκης'' για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Με τον Γκαλέτι στην ενδεκάδα, η ομάδα του Ζίκο θέλει τη νίκη που θα την φέρει στην κορυφή. Με τον «αέρα» που τους δίνει το εξαιρετικό φετινό τους ξεκίνημα παρατάσσονται οι Αρκάδες. Τραυματίας αποχώρησε μόλις στο 16' ο Ντιόγο. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

90'+3'Λήξη του αγώνα.

90'Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

85'Καλή στιγμή για τον Αστέρα με τον Καούνο να πλασάρει πάνω στον Νικοπολίδη.

77'Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Γκαλίτσιος αποχωρεί τραυματίας και στη θέση του θα περάσει ο Ζεβλάκοφ.

68'Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Στολτίδης περνά στη θέση του Γκαλέτι.

67'ΓΚΟΛ 3-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Εξαιρετική προσπάθεια του Ζαϊρί που με απίστευτο φαλτσαριστό σουτ δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον Ντεγκρά.

65'Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Καούνος θα μπει αντί του Καρντόσο.

62'Σουτ του Μαρσελάο από καλή θέση, θα περάσει άουτ.

60'Ο Ντουντού με κεφαλιά πετυχαίνει γκολ το οποίο δεν θα μετρήσει αφού ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν σε θέση οφσάιντ.

58'Κίτρινη κάρτα ο Κανρντόσο.

53'ΓΚΟΛ 2-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!Μετά από συρτή σέντρα από τα αριστερά του Ζαϊρί, ο Μήτρογλου πετάχτηκε στην καρδιά της μικρής περιοχής και σκοράρει με προβολή.

50'Κίτρινη κάρτα στον Μπαστία.

46'Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με δύο αλλαγές για τον Αστέρα Τρίπολης. Ζεάν Κάρλος και Ουντότζι μπαίνον στο παιχνίδι αντί των Βίλτσες και Έντερ.

45'+1'Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45'Πέναλτι ζητάει ο Ολυμπιακός για μαρκάρισμα του Ντεγκρά στον Μήτρογλου, αλλά ο διαιτητής λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

45'Ένα επιπλέον λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις.

44'Κίτρινη κάρτα θα δει ο Μαρσελάο για σκληρό φάουλ πάνω στον 'Οσκαρ.

43'Κίτρινη κάρτα στον Παπαδόπουλο για επικίνδυνο παιχνίδι.

39'Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό με τον Γκαλέτι να στέλνει την μπάλα άουτ, μετά από ωραία ομαδική ενέργεια.

35'ΓΚΟΛ 1-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα του Αστέρα, ο Μέλμπεργκ έκανε πλασέ, η μπάλα κόντραρε στον Μαρσελάο, ξεγελώντας τον Ντεγκρά.

29'Κίτρινη κάρτα στον Γκαλίτσιο ο οποίος πέφτει στην περιοχή και ο διαιτητής κ.Αμπάρκιολης θεώρησε ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε ''θέατρο''.

26'Κίτρινη κάρτα στον Ντουντου.

22'Μεγάλη φάση για τους ''ερυθρόλευκους''. Μετά από σέντρα του Γκαλέτι, ο Ντουντού θα κάνει καρφωτή κεφαλιά, την οποία θα εξουδετερώσει ο Ντεγκρά.

20'Σπουδαία ευκαιρία για τον Αστέρα, αλλά ο Εστέβες αμαρκάριστος, θα πιάσει σουτ από το ύψος της περιοχής που θα περάσει λίγο άουτ.

19'Δυνατό σουτ του Μήτρογλου, η μπάλα ψηλά άουτ.

17'Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ντιόγο αποχωρεί τραυματίας και τη θέση του θα πάρει ο Ζαϊρί που τίθεται αντιμέτωπος της πρώην ομάδας του.

9'Κίτρινη κάρτα θα δει ο Λαμπρόπουλος του Αστέρα Τρίπολης.

Συμπληρώθηκαν τα πρώτα πέντε λεπτά στο παιχνίδι με τους παίκτες του Ολυμπιακού να προσπαθούν να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό και αυτούς του Αστέρα Τρίπολης να περιορίζονται σε πιο αμυντικό ρόλο.

1'Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζίκο): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος (77'Ζεβλάκοφ), Μπράβο, Μέλμπεργκ, Α.Παπαδόπουλος, Ντουντού, Μαρέσκα, Όσκαρ, Γκαλέτι, Μήτρογλου, Ντιόγο (16'Ζαϊρί).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γκόμες): Ντεγκρά, Λαμπρόπουλος, Φυτανίδης, Καρντόσο (65'Καούνος), Μπαστία, Λαζαρίδης, Εστέβες, Βίλτσες (46'Ουντότζι), Μαρσελάο, Έντερ (46'Ζεάν Κάρλος), Σέζαρεκ.

Γήπεδο: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
Διαιτητές: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας), Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x