Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Θέλει να δώσει… απαντήσεις

Τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα μακριά από τη νίκη και μάλιστα με τρεις ήττες είναι πολλές… Η ΑΕΚ καλείται την Κυριακή να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενη για την έβδομη αγωνιστική τον Πανθρακικό. Επιθετικό σχήμα ετοιμάζει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Δεν πήγε στη Λευκορωσία ο… κατάσκοπος Μπορμπόκης. Τη Δευτέρα στην Αθήνα ο Νέμεθ.

Τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα μακριά από τη νίκη και μάλιστα με τρεις ήττες είναι πολλές… Η ΑΕΚ καλείται την Κυριακή να επιστρέψει στις επιτυχίες υποδεχόμενη για την έβδομη αγωνιστική τον Πανθρακικό (21:15, Novasports 1). Ζητούμενο πέρα από τη νίκη, προκειμένου να μη χαθεί κι άλλο έδαφος, είναι και μία πειστική εμφάνιση.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο διάστημα της διακοπής προσπάθησε να ενσωματώσει καλύτερα τους νέους παίκτες στην ομάδα του και να δουλέψει σε κάποια κομμάτια που έκρινε πως έχρηζαν βελτίωσης. Τα αποτελέσματα θα φανούν στο ματς με την ομάδα της Κομοτηνής, στο πρώτο από μία σειρά επτά δύσκολων αγώνων που θα δώσει η «Ένωση» τις επόμενες 22 ημέρες.

Με επιθετικό σχήμα

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προτίθεται να παρατάξει την ΑΕΚ με 4-4-2 ή 4-2-3-1, δίνοντας έναν περισσότερο επιθετικό τόνο στην ομάδα του. Ένας εκ των Σκόκο ή Παυλή είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν τον παρτενέρ του Μπλάνκο στην επίθεση. Στην άμυνα Αραούχο και Καράμπελας θα καλύπτουν το δεξιό και το αριστερό άκρο αντίστοιχα, ενώ δύο από τους Άρσε, Γιάχιτς και Μαϊστόροβιτς θα απαρτίζουν το δίδυμο των στόπερ. Είναι πιθανό ο Σουηδός που προέρχεται από υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, να πάρει ανάσες. Στο κέντρο η παρουσία του Καφέ πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως και αυτή του Χέρσι με τον Λεονάρντο στα άκρα. Γκερέιρο, Ταχτσίδης και Γιάχιτς διεκδικούν μία ακόμη θέση στη μεσαία γραμμή.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους Μαντούκα, Ζεράλντο, Αλεξόπουλο και Κουτρομάνος, που είναι τραυματίες, στον Νέμεθ που επιστρέφει στην Αθήνα τη Δευτέρα, ενώ εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμειναν οι Ενσαλίβα, Γκέντσογλου, Αραμπατζής, Λαγός, Ρίκκα και Μανωλάς.

Έμεινε Αθήνα ο Μπορμπόκης

Ο Βασίλης Μπορμπόκης δεν κατέστη τελικά εφικτό να ταξιδέψει στη Λευκορωσία για να παρακολουθήσει την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League, στον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με τη Σαχτέρ Σόλιγκορσκ. Ο «κατάσκοπος» της ελληνικής ομάδας ενημερώθηκε πως η αεροπορική εταιρία στην οποία είχε κλείσει εισιτήρια ματαίωσε την πτήση και αποζημίωσε τους επιβάτες. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν κάνει τις απαραίτητες επαφές για να εξασφαλίσουν το DVD του αγώνα, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης στη Λευκορωσία.

Το θλιβερό καθήκον του Νέμεθ

Οι Ούγγροι ετοίμασαν αποθεωτική υποδοχή για τα μέλη της εθνικής Νέων της χώρας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αιγύπτου, ωστόσο ο Κρίστιαν Νέμεθ είχε να φέρει εις πέρας ένα θλιβερό καθήκον. Ο 20χρονος επιθετικός της ΑΕΚ μετέβη στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του, η οποία θρηνεί ακόμη το θάνατο της γιαγιάς του. Ο νεαρός φορ έμαθε τα κακά νέα όσο βρισκόταν στην αποστολή της Ουγγαρίας και είχε δηλώσει εξ αρχής πως πρώτο του μέλημα με την επιστροφή του στην πατρίδα του θα ήταν να συμπαρασταθεί στα μέλη της οικογένειάς του και να επισκεφτεί το νεκροταφείο όπου έχει ταφεί η γιαγιά του.

Ο Νέμεθ θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να αρχίσει πάλι προπονήσεις με την ΑΕΚ τη Δευτέρα και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα τον έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη Λευκορωσία για την τρίτη αγωνιστική του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x