Ελλάδα

Α1: Ήττα μετά παραπόνων

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά μπάσκετ της ΑΕΚ Λάρνακας ο Κολοσσός. Οι «θαλασσί» έχασαν με 83-80 από την "οικοδέσποινα" στο «Κιτίον», στο δεύτερο ματς της ημέρας που ολοκλήρωσε τη διοργάνωση, όμως έμειναν με το παράπονο της εχθρικής διαιτησίας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τον Κώστα Χαρίση, όμως αντιμετώπισε και την αποχώρηση του Εντουαρντς νωρίς, λόγω φάουλ, κάτι που συνέβη και με τον Ντόζιερ.

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά μπάσκετ της ΑΕΚ Λάρνακας ο Κολοσσός. Οι «θαλασσί» έχασαν με 83-80 από την "οικοδέσποινα" στο «Κιτίον», στο δεύτερο ματς της ημέρας που ολοκλήρωσε τη διοργάνωση, όμως έμειναν με το παράπονο της εχθρικής διαιτησίας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τον Κώστα Χαρίση, όμως αντιμετώπισε και την αποχώρηση του Εντουαρντς νωρίς, λόγω φάουλ, κάτι που συνέβη και με τον Ντόζιερ. Εκτός ήταν και ο Βασίλιεβιτς, λόγω υψηλού πυρετού.

Οι Ροδίτες προηγούνταν με δέκα πόντους στη λήξη της τρίτης περιόδου, παίζοντας με χαμηλό σχήμα, όμως στην τέταρτη περίοδο δέχτηκαν ένα σερί και πήραν το κίτρινο φύλλο.


Δεκάλεπτα: 18-15, 39-49, 55-67, 83-80

ΑΕΚ (Π. Ρέιναρ): Παντελή 7 (1), Μπελούσοφ 26 (5), Στρίκλαντ 11 (1), Μπέικερ 7, Ντούγιοβιτς 9 (2), Ντάπκους 10, Παυλόφσκι 2, Γουόρτ 3, Τρεπάλοβατς 8

ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός (Γ. Σφαιρόπουλος): Χάρις 2, Παντελιάδης 3 (1), Βασίλιεβιτς 1, Ζάρας 4, Μανωλόπουλος 23 (3), Ασημακόπουλος 13, Ντόζιερ 19 (1), Τσάμης 10 (2), Εντουαρτς 3, Παπάς 2


*Ο τεχνικός του Κολοσσού ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος του Συνδέσμου Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου και του προέδρου του, Μιχάλη Τσαγγαρίδη, στο σεμινάριο που έγινε το Σάββατο το πρωί.

Ο κ. Σφαιρόπουλος ανέλυσε τη φιλοσοφία του για το μπάσκετ και δίδαξε τις βασικές αρχές της ομαδικής άμυνας στους παρευρισκόμενους.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x