Δελτία Τύπου

1η Youtruck Fiesta

Το περιοδικό Youtruck Magazine και το www.youtruck.gr διοργανώνουν την 1η YOUTRUCK FIESTA στις 25 & 26 Μαΐου 2013, στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, υπό την αιγίδα της περιφέρειας Αττικής.

Ο κλάδος των οδικών μεταφορών στην Ελλάδα είναι ζωτικής σημασίας, εξασφαλίζοντας την διακίνηση αγαθών και προσώπων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Στον κλάδο δραστηριοποιούνται χιλιάδες αυτοκινητιστές, πραγματικοί λάτρεις του φορτηγού και των μακρινών διαδρομών. Για τους περισσότερους, σπίτι είναι η καμπίνα του οχήματος, στην οποία περνούν ίσως το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής ζωής τους.

Σκοπός της διοργάνωσης YOUTRUCK FIESTA 2013 είναι να αναδείξει το τεράστιο αυτό πάθος και την αγάπη των φίλων φορτηγού για το επάγγελμα και το όχημά τους, να φέρει πιο κοντά το κοινό στον επιβλητικό κόσμο του φορτηγού, αλλά και να συγκεντρώσει σε έναν άρτια οργανωμένο εκθεσιακό χώρο όλα όσα ενδιαφέρουν τον επαγγελματία οδηγό, παρέχοντας ενημέρωση και παρουσιάζοντας ό,τι πιο νέο στα επαγγελματικά οχήματα, μηχανήματα, ανταλλακτικά, ΙΚΤΕΟ, συνεργεία, αξεσουάρ, εταιρείες μεταφορών και logistics.

Στα πρότυπα μεγάλων διεθνών truckshow, η YOUTRUCK FIESTA 2013, φιλοδοξεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον της ελληνικής και διεθνούς κοινότητας επαγγελματιών αυτοκινητιστών, μεγάλων εταιριών της παγκόσμιας βιομηχανίας επαγγελματικών οχημάτων, αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του κλάδου, σε μια προσπάθεια να προωθήσουμε την εξωστρέφεια και να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα και την ελκυστικότητα της ελληνικής αγοράς.

Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία, με υψηλές προδιαγραφές, και με στόχο και όραμα την διαμόρφωση μιας κουλτούρας στα πρότυπα των διεθνών shows και events. Όλα αυτά αποτελούν εξάλλου το επικοινωνιακό μέσο και το φόρουμ για αναζήτηση νέων εμπορικών συμφωνιών αλλά και για την ανάπτυξη νέων ευρύτερων επιχειρηματικών σχέσεων.

Το 1ο YOUTRUCK FESTIVAL 2013 θα είναι μια πραγματική γιορτή, με παράλληλες εκδηλώσεις, πολλές και σημαντικές συμμετοχές, guest stars, πλούσια αγωνιστικά δρώμενα και ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο με όλα όσα ενδιαφέρουν τον επαγγελματία οδηγό. Το κοινό θα απολαύσει ένα συναρπαστικό θέαμα, με την αδρεναλίνη στα ύψη από μοναδικές αναμετρήσεις αγωνιστικών φορτηγών, ενώ ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο και στον εκθεσιακό τμήμα, εταιρίες από τον χώρο των επαγγελματικών οχημάτων, μηχανημάτων, ανταλλακτικών, ΙΚΤΕΟ, συνεργείων, αξεσουάρ, αλλά και οι εταιρίες μεταφορών και logistic θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Στη YOUTRUCK FIESTA 2013 αναμένεται σημαντική προσέλευση θεατών που θα ξεπεράσει τα 10.000 άτομα, ενώ Special Guest Star θα είναι ο Jochen Hahn, ο οποίος συμμετέχει στο FIA European Truck Racing Championship από το 2000. O Jochen Hahn ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο τις χρονιές 2011 και 2012, κερδίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, και με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας για την παρουσία του στο φεστιβάλ.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους εντυπωσιακούς αγώνες Truck Racing, στείλτε τις ερωτήσεις στον Jochen Hahn, με comment στη σχετική κεντρική φωτογραφία της σελίδας του NovaΣΠΟΡ FM στο Facebook (Facebook.com/NovaSPORFM946)! Ο NovaΣΠΟΡ FM θα τον ανακρίνει για λογαριασμό σας και μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις του στη ΣΠΟΡ FM web TV, την Κυριακή 26 Μαΐου!

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει Διαγωνισμούς Bras de fer (χειροπάλη), Truck Wash από καλλίγραμμα κορίτσια, Έκθεση αντίκας και πολλά άλλα.

Το εύρος των εκθετών, το πρόγραμμα των αγώνων αλλά και το πλήθος των παράλληλων εκδηλώσεων αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό αυτοκινητιστών, επιχειρηματιών του χώρου των μεταφορών και των συναφών υπηρεσιών αλλά και πλήθος θαυμαστών του φορτηγού, ενώ από την διοργάνωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν επίσης και τα μεγαλύτερα clubs της Ελλάδας όπως ο Παν. Σύλλογος Φίλων Φορτηγού, Truck Racing Club και King Club Hellas.

Το παρόν στη διοργάνωση θα δώσουν ο Γ.Γ. Δημοσιών Έργων Στράτος Σιμόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Σγουρός και η Αντιπεριφερειάρχης Νότιας Αθήνας κα Μαρία Καρακλιούμη.

Τέλος, το περιοδικό youtruck magazine σε συνεργασία με τον KING CLUB HELLAS, στηρίζουν το έργο του Make-A-Wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος) και προχωρούν στην εκπλήρωση μέσω της 1ης YOUTRUCK FIESTA 2013, της βαθύτερης επιθυμίας του μικρού Γιώργου. Όνειρο και ευχή του είναι να γίνει οδηγός νταλίκας. Και θα γίνει, οδηγώντας το ομορφότερη νταλίκα του φεστιβάλ, πλάι στον πρωταθλητή Ευρώπης Jochen Hahn!

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:

Σαββάτο: 25 Μαΐου 2013, 10.00 π.μ. – 19.00μ.μ
Κυριακή: 26 Μαΐου 2013 10.00 π.μ. – 19.00μ.μ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x