Κύπελλο Ελλάδας

2 και 16 Απριλίου οι ημιτελικοί του Κυπέλλου

Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκαθάρισε οριστικά το τοπίο για το πότε θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδας των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος στον… γρίφο που έβαζε στην ΕΠΟ για το πότε θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του κυπέλλου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ενδεχόμενη υπέρβαση των νταμπλούχων Ελλάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ με πρόκριση, όχι μόνο στα προημιτελικά, αλλά –γιατί όχι- στα ημιτελικά έβαλε ο αποκλεισμός των «ερυθρόλευκων» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον οι ημερομηνίες «ελευθερώνονται» και ο πρώτος αγώνας, θα διεξαχθεί στο «Καραϊσκάκη» στις 2 Απριλίου και η ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας, την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου.

Αν η ομάδα του Πειραιά έπαιρνε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα έπρεπε οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου να διεξαχθούν στις 16 και 22 Απριλίου και ο τελικός του θεσμού, τέσσερις ημέρες αργότερα στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το θαύμα και προκρίνονταν στα ημιτελικά, θα υπήρχε μία… καυτή πατάτα στα χέρια της ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x