Stoiximan Super League

«Αιχμές» για τη διαιτησία από Προτάσοφ και Φερέρα

Με «αιχμές» για τη διαιτησία ολοκλήρωσαν τις δηλώσεις τους, μετά το τέλος του αγώνα Ηρακλής-Πανιώνιος (2-0) Ολεγκ Προτάσοφ και Εμίλιο Φερέρα, στη συνέντευξη Τύπου. «Δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι στο πρώτο μέρος (σ.σ. ανατροπή του Επσταϊν στην περιοχή)», τόνισε ο τεχνικός του «Γηραιού». «Κακώς δόθηκε η πρώτη, αλλά και η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μανιάτη», υπογράμμισε ο Φερέρα, για την αποβολή του αρχηγού των «κυανέρυθρων».

«Αιχμές» για την διαιτησία άφησαν Ολεγκ Προτάσοφ και Εμίλιο Φερέρα, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα Ηρακλής-Πανιώνιος (0-2).

«Δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι στο πρώτο μέρος (σ.σ. ανατροπή του Επσταϊν στην περιοχή)», τόνισε ο τεχνικός του «Γηραιού». «Κακώς δόθηκε η πρώτη, αλλά και η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μανιάτη», υπογράμμισε ο Φερέρα, για την αποβολή του αρχηγού των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ολεγκ Προτάσοφ για:

-την εικόνα του Ηρακλή και την αμφισβητούμενη φάση: «Πρέπει να πω ότι θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί το χρειαζόμασταν αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε και πολύ σωστά ο κόσμος μας είναι στεναχωρημένος. Για το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια πρωτοβουλία κινήσεων ενώ δεν μας δόθηκε και πέναλτι που ήταν καθαρό και αλλιώς θα πήγαινε το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πρόβλημα ότι δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και δεν καταφέραμε με ψυχραιμία να αλλάξουμε το παιχνίδι με τις κινήσεις μας να μην ήταν καλές όπως και η εικόνα της ομάδας. Κάναμε και αλλαγές αλλά δεν νομίζω ότι ήταν η εικόνα αυτή που έπρεπε. Είναι πολύ δύσκολο να γυρίζεις το παιχνίδι και πολύ σημαντικό να σκοράρεις πρώτος. Ειδικά μετά το δεύτερο γκολ τα παιδιά κατέβασαν τα χέρια κάτι που δεν θα έπρεπε να γίνει. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπήρχε προσπάθεια αλλά δεν υπήρχε οργάνωση».

-για τις επιλογές του: «Έχουμε παίκτες στην διάθεσή μας με σκοπό να τους χρησιμοποιήσουμε κατά τον καλύτερό τρόπο σύμφωνα με την άποψή μου με την εικόνα και από τις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα παίξανε αυτοί που αξίζανε αυτήν την στιγμή να είναι στην ενδεκάδα ενώ δεν έμεινα ευχαριστημένος και από αυτούς που μπήκαν ως αλλαγή που είναι μια ευκαιρία για αυτούς να δείξουν ότι είναι έτοιμοι».

-για την ψυχολογία της ομάδας: «Θα πρέπει να βελτιωθεί η ψυχολογία μας. Συζητάμε και μιλάμε. Ίσως κάποιοι παίκτες δεν αντέχουν την πίεση του Ηρακλή και σίγουρα θα δοκιμαστούν άλλοι. Με προπονήσεις ποδοσφαιρικές η ψυχολογία δεν φτιάχνεται. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι τους που βρίσκονται και θα πρέπει να φθάσουν στο μάξιμουμ της απόδοσής τους».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Εμίλιο Φερέρα για:

-την εμφάνιση του Πανιωνίου: «Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα και την δουλειά της ομάδας. Ξέραμε πριν το παιχνίδι ότι δεν θα ήταν εύκολο στην έδρα του Ηρακλή να πάρουμε βαθμό και να παίξουμε καλό παιχνίδι αλλά τα καταφέραμε και τα δύο».

-το βαθμό δυσκολίας: «Στο τελευταίο παιχνίδι του Ηρακλή με την Λάρισα ήταν πολύ καλό για τον Ηρακλή και με πολλές ευκαιρίες οπότε ξέραμε ότι θα ήταν επιτυχία για μας να πάρουμε έναν ή τρεις βαθμούς. Δουλέψαμε στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και ήταν πολύ δύσκολο για τον Ηρακλή να επιστρέψει στο παιχνίδι».

Για να κερδίσεις εδώ πρέπει να έχεις καλούς παίκτες και με καλή ψυχολογία διαφορετικά δεν παίρνεις βαθμό εδώ. Για αυτό και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες από τον τερματοφύλακα μέχρι τον τελευταίο παίκτη.

-τη φάση της αποβολής του Μανιάτη: «Ο Μανιάτης ωστόσο απέδειξε ότι είναι μεγάλος αρχηγός με το δεύτερο γκολ που σημείωσε ενώ δεν νομίζω ότι κάποια από τις δύο κίτρινες κάρτες που αντίκρισε ήταν σωστή».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x