Stoiximan Super League

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τέσσερις μήνες εκτός ο Βίσιο!

Δυσάρεστα ήταν τα νέα στον Εργοτέλη, όσον αφορά τον τραυματισμό του Τόμας Βίσιο. Ο Πολωνός αμυντικός διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης τέσσερις μήνες. Ο Μάριο Μπουντιμίρ θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου τρεις εβδομάδες, αφού υπέστη θλάση.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα στον Εργοτέλη, όσον αφορά τον τραυματισμό του Τόμας Βίσιο. Ο Πολωνός αμυντικός υποβλήθηκε χθες σε ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, κάτι που φοβόταν το ιατρικό επιτελείο της κρητικής ομάδας. Ο 27χρονος παίκτης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης τέσσερις μήνες.

Όσον αφορά τον Μάριο Μπουντιμίρ, ο Κροάτης υπέστη θλάση και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Φραγκουλάκη και τον αμφίβολο Ρομάνο για το σαββατιάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) ματς με τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

* Τουρνουά Τμημάτων Υποδομής.

* Νίκη για την ομάδα Νέων του Εργοτέλη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x