Stoiximan Super League

Κάμπας: «Έτοιμοι για νέα αρχή»

Ο Ατρόμητος πέτυχε χθες την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στον Λεβαδεϊακό με 3-0, με τον επιθετικό της ομάδας του Γιώργου Δώνη, Ηλία Κάμπα, να δηλώνει στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 «ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει να κάνουμε μια νέα αρχή». Ο επιθετικός του Ατρομήτου τόνισε επίσης πως «η ομάδα του έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, αλλά τώρα ήρθε και το αποτέλεσμα».

Ο Ατρόμητος πέτυχε χθες την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στον Λεβαδεϊακό με 3-0, με τον επιθετικό της ομάδας του Γιώργου Δώνη, Ηλία Κάμπα, να δηλώνει στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 «ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει να κάνουμε μια νέα αρχή». Ο επιθετικός του Ατρομήτου τόνισε επίσης πως «η ομάδα του έπαιζε καλό ποδόσφαιρο τόσο καιρό, αλλά τώρα ήρθε και το αποτέλεσμα».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κάμπας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Αυτό το παιχνίδι το θέλαμε πολύ, ήταν σαν τελικός για εμάς. Κοιτάμε καλύτερα το μέλλον. Είχαμε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, όπου είχαμε λίγο άγχος. Στο δεύτερο μέρος του ματς ήμασταν καλύτεροι. Ο κόσμος του Ατρομήτου περίμενε αυτή τη νίκη. Όλοι έλεγαν ότι παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ερχόντουσαν οι νίκες. Αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα», ήταν αρχικά τα λόγια του 35χρονου επιθετικού.

Όσον αφορά τις εμφανίσεις του Ανδρέα Τάτου, τόνισε: «Είναι ένα παιδί που τώρα ήρθε και αγωνίζεται στην Α’ Εθνική κατηγορία. Πήρε τις ευκαιρίες, χρειάζεται να πάρει εμπειρίες και να δουλέψει περισσότερο. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω».

Για το φετινό πρωτάθλημα, ανέφερε: «Ξεχωρίζουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός για την κορυφή. Από εκεί και πέρα, θα δούμε τι θα συμβεί στις υπόλοιπες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν πιστεύω ότι ο Ατρόμητος θα κινδυνέψει. Ο κ. Σπανός βοηθάει την ομάδα. Έχουμε έναν νεαρό και φιλόδοξο προπονητή (σ.σ.: τον Δώνη). Νομίζω ότι ο ένας βοηθάει τον άλλον (σ.σ.: ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές)».

Καταλήγοντας, ο Κάμπας δήλωσε: «Μου αρέσει η Καβάλα, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Και ο ΠΑΣ Γιάννινα μου αρέσει, που μαζί με την Καβάλα ανέβηκαν φέτος στην πρώτη κατηγορία και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα στους Έλληνες. Έχω πει ότι ο ξένος παίκτης πρέπει να είναι καλύτερος από τον Έλληνα για να πάρει τη θέση του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x