Stoiximan Super League

Παράπονα Πιλάβιου στους διαιτητές

Αρκετά ήταν τα παράπονα που είχε ο Σοφοκλής Πιλάβιος από τους διαιτητές της Superleague και τα εξέφρασε σήμερα στη μηνιαία συγκέντρωση των διαιτητών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τα «έψαλε» στους «άρχοντες» των αγώνων της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου και ειδικά στους βοηθούς τους. «Πρέπει να έχετε καλύτερο οπτικό πεδίο, να βοηθάτε τους διαιτητές. Μην ξεχνάτε πως αυτοί παίρνουν την τελική απόφαση», τόνισε ο κ. Πιλάβιος.

Αρκετά ήταν τα παράπονα που είχε ο Σοφοκλής Πιλάβιος από τους διαιτητές της Superleague και τα εξέφρασε σήμερα στη μηνιαία συγκέντρωση των διαιτητών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τα «έψαλε» στους «άρχοντες» των αγώνων της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου και ειδικά στους βοηθούς τους. «Πρέπει να έχετε καλύτερο οπτικό πεδίο, να βοηθάτε τους διαιτητές. Μην ξεχνάτε πως αυτοί παίρνουν την τελική απόφαση», τόνισε ο κ. Πιλάβιος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βασίλης Τεροβίτσας, ανέφερε: «Προσπαθούμε να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε. Εγιναν λάθη τον περασμένο μήνα».

Το θέμα με τα ποσοστά που πρέπει να καταβάλλουν στους Συνδέσμους Διαιτησίας οι διαιτητές, που έχει προκαλέσει τριβές με την ΕΠΟ, ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκε, όπως και το ζήτημα που παρουσιάστηκε με τα εξαρτήματα της ενδοσυνεννόησης (μεταξύ διαιτητών και βοηθών), τα οποία είχε γίνει γνωστό πως δεν λειτουργούν σωστά.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x