Euro 2024

Μουντιάλ μέσω… Ουκρανίας

Η τύχη αυτή τη φορά δεν στάθηκε στο πλευρό της Εθνικής. Η κλήρωση για τα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ έφερε το ελληνικό συγκρότημα αντιμέτωπο με την Ουκρανία. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός τέσσερις ημέρες μετά στην Ουκρανία. Ιρλανδία-Γαλλία, Πορτογαλία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Ρωσία-Σλοβενία είναι τα υπόλοιπα ζευγάρια. .

Η τύχη αυτή τη φορά δεν στάθηκε στο πλευρό της Εθνικής. Η κλήρωση για τα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ έφερε το ελληνικό συγκρότημα αντιμέτωπο με την Ουκρανία. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός τέσσερις ημέρες μετά στην Ουκρανία. Η Εθνική θα έχει ως έδρα είτε το ΟΑΚΑ είτε το Παγκρήτιο, ενώ η Ουκρανία το Ντόνετσκ ή το Χάρκοβο.

Ιρλανδία-Γαλλία, Πορτογαλία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Ρωσία-Σλοβενία είναι τα υπόλοιπα ζευγάρια. Το προφίλ της Ουκρανίας.

Οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής:

Ζώνη της Αφρικής: Ακτή Ελεφαντοστού, Γκάνα και απομένουν τρεις ακόμα ομάδες (Καμερούν ή Γκαμπόν, Τυνησία ή Νιγηρία, Αλγερία ή Αίγυπτος). Αυτό θα γίνει γνωστό στις 14 Νοεμβρίου.

Ζώνη της Ασίας: Αυστραλία, Ιαπωνία, Βόρειος Κορέα, Νότιος Κορέα

Ζώνη της Ευρώπης: Δανία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Σερβία, Σλοβακία, Ελβετία και Ισπανία

Τα τέσσερα εναπομείναντα «εισιτήρια» διεκδικούν η Ελλάδα, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Ιρλανδία, η Βοσνία και η Σλοβενία.

Ζώνη της Βόρειας, Κεντρικής και Καραϊβικής: Ονδούρα, Μεξικό και ΗΠΑ

Ζώνη της Λατινικής Αμερικής: Βραζιλία, Παραγουάη, Χιλή και Αργεντινή.

Η Ουρουγουάη και η Κόστα Ρίκα θα διεκδικήσουν ένα «εισιτήριο» για το Παγκόσμιο Κύπελλο (αφού τερμάτισαν στην πέμπτη και τέταρτη θέση, αντίστοιχα, στους ομίλους τους).

Ζώνη της Ωκεανίας: Η Νέα Ζηλανδία τερμάτισε πρώτη στο όμιλο και αντιμετωπίζει το Μπαχρέιν, που τερμάτισε πέμπτο στη ζώνη της Ασίας. Οι δύο ομάδες έπαιξαν στις 10 Οκτωβρίου και το πρώτο ματς έληξε 0-0. Ο επαναληπτικός αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 14 Νοεμβρίου.

Η οικοδέσποινα χώρα: Νότιος Αφρική

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x