Stoiximan Super League

Φραγκουλάκης: «Η διαιτησία ήταν υπέρ του Άρη»!

«Ήταν λάθος μου που αποβλήθηκα και ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Μιχάλης Φραγκουλάκης στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6. Ο 26χρονος μέσος αποβλήθηκε στον αγώνα της ομάδας του με τον Άρη (σκορ 0-0) και τόνισε πως: «Η πρώτη κίτρινη κάρτα που μου δόθηκε δεν ήταν σωστή, γιατί πάω να τραβηχτώ και ο αντίπαλος βρίσκει στα πόδια μου. Ο διαιτητής έδωσε περισσότερα σφυρίγματα στον Άρη από ότι θα έπρεπε».

«Ήταν λάθος μου που αποβλήθηκα και ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Μιχάλης Φραγκουλάκης στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6. Ο 26χρονος μέσος αποβλήθηκε στον αγώνα της ομάδας του με τον Άρη (σκορ 0-0) και τόνισε πως: «Η πρώτη κίτρινη κάρτα που μου δόθηκε δεν ήταν σωστή, γιατί πάω να τραβηχτώ και ο αντίπαλος βρίσκει στα πόδια μου. Ο διαιτητής έδωσε περισσότερα σφυρίγματα στον Άρη από ό,τι θα έπρεπε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φραγκουλάκη

Για τη φάση της αποβολής του, αλλά και την αντίδραση της ομάδας του και τον χαρακτήρα που έδειξε, ανέφερε:

«Έγινε σε ένα κακό σημείο του παιχνιδιού, το πάθος δεν βγαίνει πάντα σε καλό. Έδειξα περισσότερο ζήλο και αποβλήθηκα. Ήταν λάθος μου και ζητάω συγγνώμη και από τον προπονητή και από τους συμπαίκτες μου. Η πρώτη κίτρινη κάρτα που μου δόθηκε δεν ήταν σωστή, γιατί πάω να τραβηχτώ και ο αντίπαλος βρίσκει στα πόδια μου.

Η δεύτερη δίνεται σαν κάρτα, αλλά όχι για να προκαλέσει αποβολή. Σε αυτή τη φάση ο διαιτητής δεν έβλεπε καθόλου τη φάση, αλλά φώναξε ο Φερνάντεζ και νόμισε ότι τον κτύπησα. Ο διαιτητής έδωσε περισσότερα σφυρίγματα στον Άρη από ότι θα έπρεπε. Η ομάδα όμως δείχνει ότι δεν σταματά σε μια αποβολή και καταφέραμε και πήραμε έναν βαθμό και παραμείναμε για έκτο συνεχόμενο αγώνα αήττητοι, ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη με τη χαμένη ευκαιρία στην κεφαλιά του Ορφανού
».

Η μέχρι τώρα φετινή πορεία χαρακτηρίζεται από όλους αρκετά καλή, ο άσος του Εργοτέλη λέει:

«Η πορεία μέχρι τώρα που έχουμε σαν ομάδα οφείλετε στο ότι η διοίκηση έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη το καλοκαίρι και απέκτησε καλούς παίκτες, στη δουλειά του προπονητή, αλλά και εμάς των ποδοσφαιριστών. Βλέπουμε κάθε αγώνα διαφορετικά και από κάθε ματς καταφέρνουμε και παίρνουμε ότι μπορούμε».

Για τον εαυτό του και τις φιλοδοξίες του ανέφερε πως:

«Ο στόχος κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίζει και όταν αγωνίζεται είναι υποχρεωμένος να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Εγώ προσπαθώ να δίνω ότι καλύτερο μπορώ και να δικαιώνω την επιλογή του προπονητή μου. Με έχουν βοηθήσει και οι εμπειρίες που έχω αποκομίσει τα προηγούμενα χρόνια που είμαι με τον Εργοτέλη στη Super League και έχω ξεκινήσει φέτος με μεγαλύτερες φιλοδοξίες».

Αναφερόμενος στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα επόμενα ματς τόνισε:

«Με τον Ολυμπιακό δεν πρέπει να πάμε με τη σκέψη του 5-0 του φιλικού που δώσαμε, γιατί έτσι θα την πληρώσουμε. Θα πρέπει να πάμε με τη σκέψη ότι αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και ότι θα υπάρχει μια αντιπαλότητα προς εμάς από τον κόσμο και την αντίπαλη ομάδα για το 5-0 του φιλικού στο Παγκρήτιο. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και μπορούμε να κτυπήσουμε και τα τρία αυτά παιχνίδια. Έχουμε καλή ομάδα, καλό σύνολο και αν παίξουμε αυτό που μπορούμε, έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε και στα τρία αυτά παιχνίδια καλά αποτελέσματα.».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x