Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Πρόβλημα με Μαρίνο

Ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο έχει ο Στέργος Μαρίνος και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Μπήκαν με την ομάδα ο Πετρόπουλος και ο Τζιόλης. «Απαράδεκτη η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου», είπε στους παίκτες του ο Χενκ Τεν Κάτε.

Ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο έχει ο Στέργος Μαρίνος και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Μπήκαν με την ομάδα ο Πετρόπουλος και ο Τζιόλης! «Απαράδεκτη η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου», είπε στους παίκτες του ο Χενκ Τεν Κάτε.

Πρόβλημα με τον Μαρίνο

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει και η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Στέργου Μαρίνου. Ο άσος του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, στο τέλος της προπόνησης και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά αύριο. Ο Μαρίνος, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, πόνεσε στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί και στη συνέχεια το γόνατό του πρήστηκε. Αύριο θα μάθουμε πόσο καιρό θα μείνει εκτός και αν έχει πειραχτεί ο μηνίσκος, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί αρθροσκόπηση.

Κατά τ’ άλλα, στη σημερινή προπόνηση μπήκε με την ομάδα ο Αντώνης Πετρόπουλος και δήλωσε «παρών», ενόψει του παιχνιδιού με τη Στουρμ Γκρατς. Επίσης, με την ομάδα γυμνάστηκε και ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με την Καβάλα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού έκαναν ζέσταμα, πραγματοποίησαν ασκήσεις κυκλοφορίας και εν συνεχεία χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιούρκας Σεϊταριδης.

Τεν Κάτε: «Απαράδεκτοι στο πρώτο ημίχρονο»

Ο Χενκ Τεν Κάτε μίλησε στους παίκτες του, κάνοντάς τους παράπονα για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου με την Καβάλα: «Στο πρώτο ημίχρονο ήσασταν απαράδεκτοι. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή. Δεν τρέχατε, δεν μαρκάρατε και δώσατε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του». Ο Ολλανδός στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βελτίωση του δευτέρου ημιχρόνου, τονίζοντας: «Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τη Στουρμ Γκρατς και θα πρέπει να βελτιωθούμε για να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε».

* Επειτα από σύσκεψη διάρκειας τριών ωρών που είχε το μεσημέρι της Δευτέρας η Εταιρία Ειδικού Σκοπού, αποφασίστηκε ότι πρέπει να δοθεί από τώρα η εγγυητική επιστολή ύψους 20 εκ. ευρώ, για την ονοματοδοσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x