Ελλάδα

Α1: Προς επίλυση το πρόβλημα της ΑΕΚ

Αίσιο τέλος χωρίς περαιτέρω συνέπειες (πλην του άδοξου αποκλεισμού της ομάδας από το Κύπελλο) θα έχει το θέμα με τα δελτία των ξένων παικτών της ΑΕΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ θα μπουν εγγυητές στην προκαταβολή που θα δώσει η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ για να καλύψει ένα μέρος των οφειλών της και η FIBA, που μέχρι το μεσημέρι παρουσιαζόταν ανένδοτη, θα ανάψει το πράσινο φως για την έκδοση των δελτίων

Αίσιο τέλος χωρίς περαιτέρω συνέπειες (πλην του άδοξου αποκλεισμού της ομάδας από το Κύπελλο) θα έχει το θέμα με τα δελτία των ξένων παικτών της ΑΕΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ θα μπουν εγγυητές στην προκαταβολή που θα δώσει η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ για να καλύψει ένα μέρος των οφειλών της και η FIBA, που μέχρι το μεσημέρι παρουσιαζόταν ανένδοτη, θα ανάψει το πράσινο φως για την έκδοση των δελτίων.

Το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραμανλής, ο μάνατζερ της ομάδας Δημήτρης Καρβέλας και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Δημήτρης Χατζηχρήστος είχαν συνάντηση με στελέχη της ομοσπονδίας και της λίγκας και τις επόμενες ημέρες θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα οι ξένοι της «Ένωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x