Stoiximan Super League

Πατέρας: «Όχι άλλη γκέλα»!

Προβληματισμένη είναι η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ύστερα από την ισοπαλία της ομάδας στην έδρα της Καβάλας. Ο Xενκ Τεν Κάτε μίλησε με τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος του ζήτησε εξηγήσεις για την κακή εικόνα των «πρασίνων» στο πρώτο μέρος και του τόνισε ότι «άμεσα πρέπει να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη γκέλα». .

Προβληματισμένη είναι η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ύστερα από την ισοπαλία (2-2) της ομάδας στην έδρα της Καβάλας. Το προχθεσινό «Χ» του «τριφυλλιού» ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα. Αν ο Σισέ δεν πετύχαινε το γκολ στις καθυστερήσεις και γλίτωνε την ομάδα, τότε ίσως σήμερα ήταν στον «αέρα» το μέλλον του Χενκ Τεν Κάτε.

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε με τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος του ζήτησε εξηγήσεις για την κακή εικόνα της ομάδας στο πρώτο μέρος και του τόνισε ότι «άμεσα πρέπει να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη γκέλα».

Από την πλευρά του, ο 56χρονος προπονητής στάθηκε στην κακή εμφάνιση κάποιων ποδοσφαιριστών του στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, αλλά υπεραμύνθηκε της απόδοσης της ομάδας στην επανάληψη, όταν και κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό, χάρη στον οποίο «συγκατοικεί» στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό. Ο Τεν Κάτε είπε ότι η ομάδα θα κάνει ένα νέο σερί νικών αποκαλώντας «παρένθεση» το αποτέλεσμα στην Καβάλα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στο επόμενο άσχημο αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού, χωρίς να το παραδέχονται στη διοίκηση, θα τεθεί θέμα Τεν Κάτε. Οι διοικούντες το «τριφύλλι» θέλουν να ολοκληρωθεί μέχρι τέλους η συνεργασία με τον Ολλανδό. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό χρειάζεται η ομάδα να παραμείνει πρώτη στη βαθμολογία και στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αν, όμως, γίνει υπάρξει κι άλλο στραβοπάτημα, τότε θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα για τον Τεν Κάτε.

* Το πρόγραμμα με τη Στουρμ Γκρατς.

* Τα εισιτήρια για το ματς με τους Αυστριακούς και τον ΠΑΟΚ.

* Τα εισιτήρια για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Εορδαϊκό.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x