Stoiximan Super League

Παπασταθόπουλος: «Απομόνωσαν μια φράση μου»

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στον κόσμο και τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με αφορμή τις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο Conn-X TV sports. «Δεν υπάρχει καμία ΑΕΚ», φέρεται να είπε ο Έλληνας αμυντικός της Τζένοα, ο οποίος με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ξεκαθάρισε την κατάσταση, εξηγώντας πως «απομόνωσαν μια φράση μου στη συνέντευξη και βγήκε ένα εντελώς διαφορετικό νόημα». Ο 21χρονος αμυντικός μίλησε και για την Εθνική ομάδα, τονίζοντας πως «η πρόκριση εξαρτάται από εμάς».

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στον κόσμο και τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με αφορμή τις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου σε συνέντευξη του στο Conn-X TV. «Δεν υπάρχει καμία ΑΕΚ», φέρεται να είπε ο Έλληνας αμυντικός της Τζένοα, ο οποίος με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ξεκαθάρισε την κατάσταση, εξηγώντας πως «απομόνωσαν μια φράση μου στη συνέντευξη και βγήκε ένα εντελώς διαφορετικό νόημα». Ο 21χρονος αμυντικός μίλησε και για την Εθνική ομάδα, τονίζοντας πως «η πρόκριση εξαρτάται από εμάς».

Aναλυτικά, όσα είπε ο νεαρός σέντερ μπακ για:

Την αντίπαλο της Εθνικής στα μπαράζ, Ουκρανία: Η κλήρωση άκουσα από πολλούς ότι είναι δύσκολη. Δεν είναι κάτι το δύσκολο, όλες οι ομάδες είναι καλές. Είναι στο χέρι μας και εξαρτάται από εμάς. Δεν νομίζω ότι η κλήρωση είναι δύσκολη ή εύκολη. Απλά εξαρτάται από εμάς αν θα παίξουμε καλά.

Τις τελευταίες εμφανίσεις της Εθνικής: Τα τελευταία παιχνίδια δεν είναι τόσο καλά. Να ξεκαθαρίσω ότι αυτά είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια… Είναι δύο παιχνίδια που παίζεις μέσα έξω και σε στέλνουν Μουντιάλ. Η Εθνική θα παρουσιάσει καλό πρόσωπο, ανάλογο των περιστάσεων και θα κάνει το καλύτερο.

Την αλλαγή έδρας που θέλουν στην Εθνική (Παγκρήτιο): Έχω την ίδια άποψη με των συμπαικτών μου. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να έχει κόσμο το γήπεδο. Τα δύο τελευταία παιχνίδια στο ΟΑΚΑ δεν είχε κόσμο. Πιστεύω ότι δεν παίζει μεγάλο ρόλο αν η ομάδα πάει στο Παγκρήτιο ή όχι, εμένα με ενδιαφέρει να έχει πολύ κόσμο. Αν είναι γεμάτο θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου.

Τη δήλωσή του ότι «δεν υπάρχει καμία ΑΕΚ»: Έκανα μια δήλωση για την ΑΕΚ. Είχε διάρκεια 2 λεπτών και τραβήξανε μόνο το σημείο που έλεγα ότι δεν υπάρχει ΑΕΚ. Τα άλλα όσα είπα έχουν μεγαλύτερη σημασία. Απομόνωσαν μια δήλωση που δεν είναι τίποτα στην ουσία. Το μόνο που μπορούν με αυτό είναι να κάνουν κακό σε μένα, στην ομάδα και δεν θα βγει τίποτα. Αν κάποιος ακούσει όλες τις δηλώσεις, θα βγάλει νόημα. Το ότι δεν υπάρχει ΑΕΚ δεν με αντιπροσωπεύει. Και εμένα με ενόχλησε αυτό το γεγονός. Το τι έχω πει για την ΑΕΚ ο κόσμος το ξέρει καλά και τι αισθήματα έχω, γιατί άκουσα από πολλούς ότι έχω καβαλήσει το καλάμι. Θα ήθελα να πω στον κόσμο ότι αν είχα καβαλήσει το καλάμι, θα το είχα κάνει από τότε που ήμουν στην ομάδα. Άλλωστε, δεν πήγα σε μια ομάδα σαν τη Μίλαν ή τη Γιουβέντους… Πήγα σε μια ομάδα μέτρια στο ιταλικό πρωτάθλημα…

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Την ιστορία των ομάδων δεν μπορεί να την κρίνει κανείς. Αναφέρθηκα σε αυτή τη στιγμή, εκτός και αν δεν βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι καλύτεροι από την ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν αυτό χτυπάει άσχημα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Τι να πούμε; Ότι όλα είναι καλά; Από την πρώτη μέρα που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο πάντα έλεγα ό,τι πίστευα. Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ιστορία, έτυχε να ζήσω εκεί τρία χρόνια που πιστεύω ότι ήταν καλύτερα, από πλευράς διοίκησης παικτών… Τώρα έχει τα γνωστά προβλήματα, όπως πριν 4-5 χρόνια. Όλοι το έχουν καταλάβει αυτό. Νοιάζομαι για την ΑΕΚ.

Τις αποδοκιμασίες του κόσμου στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό: Είδα το τελευταίο ματς και άκουσα ότι οι οπαδοί τα έβαλαν με τους παίκτες. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω ένα πράγμα. Για πιο λόγο τα βάζουν με τους παίκτες; Δεν το θεωρώ σωστό…. Ξεκαθαρίζω ότι δεν φταίει ο κόσμος. Στον κόσμο δεν μπορείς να ρίξεις ευθύνη. Είπα ότι ο κόσμος δεν πρέπει να τα βάζει με τους παίκτες ή με τον προπονητή. Οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να παίξουν για την ΑΕΚ, γιατί όσο καλύτερα πάει η ομάδα τόσο θα ανέβουν και αυτοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x