Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Κόπηκε» ο Χέρσι!

Από άλλον το περίμεναν, τελικά από αλλού τους ήρθε! Η εν Ελλάδι προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε, αλλά τα προβλήματα ακόμη και την τελευταία μέρα δεν έλειψαν. Ο Γιουσούφ Χέρσι υπέστη διάταση οπίσθιου μηριαίου στο δεξί μηρό και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, για την 3η αγωνιστική του Europa League! Κανονικά στη διάθεση του Μπάγεβιτς τέθηκε ο Μαντούκα.

Από άλλον το περίμεναν, τελικά από αλλού τους ήρθε! Η εν Ελλάδι προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε, αλλά τα προβλήματα ακόμη και την τελευταία μέρα δεν έλειψαν. Ο Γιουσούφ Χέρσι υπέστη διάταση οπίσθιου μηριαίου στο δεξί μηρό και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, για την 3η αγωνιστική του Europa League!

Μια εξέλιξη που σαφώς προβληματίζει έντονα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος βλέπει τις απουσίες να αυξάνονται καθημερινά στην πιο κρίσιμη καμπή της φετινής πορείας της ομάδας. Στα θετικά της σημερινής μέρας, περιλαμβάνεται η επιστροφή του Γκουστάβο Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος πέρασε με επιτυχία τα… τεστ και απέδειξε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει πάλι τις υπηρεσίες του.

Να θυμίσουμε ότι εκτός πλάνων του αγώνα στη Λευκορωσία έχουν τεθεί εδώ και μέρες οι τιμωρημένοι Γεωργέας- Αραούχο, ο Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και οι τραυματίες Ζεράλντο, Αλεξόπουλος και Κουτρομάνος. Κανονικά στα πλάνα του Σερβοέλληνα τεχνικού περιλαμβάνεται ο Νέμεθ. Η αποστολή της «Ένωσης» θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (10:00) με πτήση τσάρτερ για το Μινσκ και αποτελείται από τους:

Σάχα, Μπλάνκο, Χουανφράν, Σκόκο, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μαντούκα, Αραμπατζή, Καφέ, Παυλή, Ενσαλίβα, Μάκο, Καράμπελα, Γιαχάγια, Νέμεθ, Ιορντάκε, Ταχτσίδη, Άρτσε, Γκέντσογλου.

Ο… θείος από το Σικάγο

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού καθορίζεται το μέλλον της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος βρίσκεται από τα ξημερώματα στις ΗΠΑ για να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο Νίκο Νοτιά. Αυτός έχοντας στα χέρια του την πλειοψηφία των μετοχών του συλλόγου φέρεται να έχει αρχίσει σοβαρές συζητήσεις με υποψήφιο επενδυτή ακόμη και για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Σημείο συνάντησης είναι το Σικάγο, που φέρεται να αποτελεί την επιχειρηματική έδρα του ενδιαφερόμενου, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Ελληνοαμερικανός. Το ενδιαφέρον δεν φαίνεται να είναι απλώς φιλολογικό, αλλά αρκετά προχωρημένο, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι στην Αμερική ταξίδεψε και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Μιχάλης Δημαράκης. Προφανώς ο επίδοξος επενδυτής θέλει να ενημερωθεί αναλυτικά για την οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ.

Ο Νίκος Θανόπουλος έλεγε σε όσους επικοινωνούσαν μαζί του ότι το ταξίδι του αφορά μόνο στην ενημέρωση του μεγαλομετόχου για τα προβλήματα της ΠΑΕ, ωστόσο προφανώς αυτή τη φορά οι διοικούντες επέλεξαν να μην δημοσιοποιήσουν τις επαφές, αφού αυτό δεν ωφέλησε και γύρισε μπούμερανγκ στις συζητήσεις με τον Κρις Αναστασίου και τους υπολοίπους ενδιαφερόμενους. Ο Νίκος Νοτιάς φέρεται να έχει εξετάσει το… προφίλ του ενδιαφερόμενου επενδυτή και έχει κρίνει πως πρόκειται για αξιόλογη περίπτωση. Πρόθεσή του είναι η όποια κατάληξη-θετική ή αρνητική-να υπάρχει σύντομα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x