Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Σάντος

Την πρόθεση να παρατάξει με αλλαγές την άμυνα του ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports1) παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει ο Φερνάντο Σάντος, σύμφωνα με όσα έδειξε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας. «!», δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ενόψει του αγώνα με το «τριφύλλι».

Την πρόθεση να παρατάξει με αλλαγές την άμυνα του ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports1) παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει ο Φερνάντο Σάντος, σύμφωνα με όσα έδειξε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε διάφορες δοκιμές όσον αφορά τους παίκτες που θα αγωνιστούν μπροστά από τον Κώστα Χαλκιά, έχοντας στο μυαλό του ότι χρειάζεται να δουλέψει πολύ σε θέματα τακτικής. Ο προπονητής του «Δικεφάλου» σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Σνάουτσνερ (αντί του Αραμπατζή), προκειμένου ο Πολωνός μπακ (αν και δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο) να αντιμετωπίσει τον Λέτο.

Στο κέντρο της άμυνας δοκίμασε για πρώτη φορά το δίδυμο Τσιρίλο – Κοντρέρας (ο οποίος είναι έτοιμος και θα πάρει τη θέση του Μαλεζά). Όσον αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, τη θέση αναμένεται να πάρει ο Σαβίνι.

Για το κέντρο και την επίθεση μένει να φανεί αν ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3 ή 4-4-2. Το πιο πιθανό είναι ο Σάντος να επιλέξει το πρώτο. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο φορμαρισμένος Γκαρσία, έχοντας στα πλάγια τους Σορλέν (δεξιά) και Ιβιτς (αριστερά). Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Κονσεϊσάο, αριστερό ο Κουτσιανικούλης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Βιεϊρίνια.

Όσον αφορά τους παίκτες που ταλαιπωρούνται με προβλήματα τραυματισμών, ο Φιλομένο δεν κατάφερε ούτε χθες να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και έχει λίγες πιθανότητες για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως και ο Αμπουμπακάρι με τον Μουσλίμοβιτς (που ακολούθησαν θεραπεία).

Η πρεμιέρα του Ζήση Βρύζα

Σήμερα θα συναντηθεί για πρώτη φορά ο Ζήσης Βρύζας ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Η συνάντηση των δύο πλευρών έχει προγραμματιστεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας και σε αυτή έχει προσκληθεί ένας εκπρόσωπος από κάθε σύνδεσμο του «Δικεφάλου».

Εκείνο που περιμένουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας είναι πως θα περιγράψει ο Βρύζας την επόμενη μέρα, χωρίς την παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη. Το «παρών» στη συνάντηση θα δώσει και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Σπύρος Μηλιορίδης, ο οποίος είναι υπεύθυνος της επικοινωνίας με τους συνδέσμους.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x