F1

Που πάνε Ραϊκόνεν και Χάϊντφελντ ;

Η Toyota ακόμη περιμένει την απάντηση του Κίμι Ραϊκόνεν, ενώ Renault και McLaren σκέφτονται τον Νικ Χάϊντφελντ, δίπλα στον Κούμπιτσα και Χάμιλτον, αντίστοιχα.

Ένα Γκραν Πρι απομένει για να πέσει η αυλαία της φετινής σεζόν και αρκετοί είναι οι πιλότόι που δεν έχουν βρει σε ποιά ομάδα θα αγωνίζονται του χρόνου. Αρχικά, αναποφάσιστος είναι ακόμη ο Κίμι Ραϊκόνεν, καθώς φάινεται να μην είναι ικανοποιημένος απο την πρόταση της Toyota και ο λόγος είναι η οικονομική διαφορά του συμβολαίου που του πρόσφερει η ιαπωνική ομάδα. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει τελείωσει, με τους εκπροσώπους της Toyota να δηλώνουν οτι ακόμη περιμένουν.

Απο την άλλη, ο Νικ Χάϊντφελντ, φαίνεται να συζητά με δυο ομάδες. Υποψήφιες για να συνεχίσει την καριέρα του είναι η Renault, παίρνοντας τη θέση του Ρομάν Γκροσεάν και η McLaren, ομάδα που ο Χάϊντφελντ ήταν δοκιμαστής το 1999. Μάλιστα, το αφεντικό της βρετανικής ομάδας, Μάρτιν Γουίτμαρς τόνισε πως ο Γερμανός πιλότος είναι ο πιο υποτιμημένος της Φόρμουλα 1. Ο Χάϊντφελντ, έχει αγωνιστεί σε 4 διαφορετικές ομάδες, Sauber (2001-2003), Jordan (2004), Williams (2005), ενώ τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκεται στη BMW.

Επιμέλεια : Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x