Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Επανήλθε ο Φιλομένο!

Με τον Λούσιο Φιλομένο να συμμετέχει κανονικά την Τετάρτη (21/10) στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, συνεχίστηκε η προετοιμασία του "Δικεφάλου του Βορρά", ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τους «πράσινους», δεδομένου ότι υπολείπεται από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Με τον Λούσιο Φιλομένο να συμμετέχει κανονικά την Τετάρτη (21/10) στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, συνεχίστηκε η προετοιμασία του "Δικεφάλου του Βορρά", ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

Δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τους «πράσινους», δεδομένου ότι υπολείπεται από πλευράς φυσικής κατάστασης. Σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος μέσος γυμνάστηκε μόνος του, αλλά σε δυνατό τέμπο και εκτός απροόπτου, την Πέμπτη θα τεθεί στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος. Δεν υπολογίζονται, ως γνωστόν, οι Αμπουμπακάρι και Μουσλίμοβιτς, που προπονούνται ατομικά, όπως και ο Μπισέρα που αναρρώνει από τραυματισμό στα πλευρά. Την Πέμπτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα γυμναστούν στη Σουρωτή, στις 10:30.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x