Champions League

Άνοστη ισοπαλία από τους πρωταθλητές

Βόλφσμπουργκ και Μπέσικτας έμειναν στο 0-0 στην «Φολκσβάγκεν Αρένα» προσφέροντας πολύ κατώτερο θέαμα από ό,τι θα περίμενε κανείς από πρωταθλητές Γερμανίας και Τουρκίας.

Βόλφσμπουργκ και Μπέσικτας έμειναν στο 0-0 στην «Φολκσβάγκεν Αρένα» προσφέροντας πολύ κατώτερο θέαμα από ό,τι θα περίμενε κανείς από πρωταθλητές Γερμανίας και Τουρκίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «λύκοι» είχαν μία φλύαρη υπεροχή, που όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Ο Έντιν Τζέκο είδε δύο κεφαλιές του από καλή θέση να περνούν άουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν να επιδείξουν μόνο μία προσπάθεια του Ιμπραήμ Κας, που δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Μπενάλιο.

Ο παθητικός ρόλος των πρωταθλητών Τουρκίας συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τους πολυπληθείς οπαδούς τους όμως να κλέβουν την παράσταση με το τραγούδι και τα καπνογόνα τους. Ο Γκέντνερ είχε την ευκαιρία του αγώνα στο 48’ πλασάροντας άουτ στην κενή από τερματοφύλακα εστία, ενώ Ο Τζέκο συνέχισε να είναι παραδόξως άστοχος και είχε δοκάρι στο 53’. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 74’, όταν ο Γκραφίτε χτύπησε τον Ιμπραήμ Κας αντιδρώντας σε κάτι που φάνηκε να του λέει ο Τούρκος αμυντικός.

Η ομάδα του Μουσταφά Ντενιζλί δεν αξιοποίησε την αριθμητική υπεροχή και λίγο έλειψε να χάσει κιόλας, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Μισίμοβιτς στο 86’ πέρασε λίγο άουτ. Το τελικό 0-0 έφερε τη Βόλφσμπουργκ στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς, ενώ τον πρώτο της βαθμό κατέκτησε η Μπεσίκτας, που πάντως παραμένει ουραγός του ομίλου.

Συνθέσεις:

Βόλφσμπουργκ (Άρμιν Φε): Μπενάλιο, Ρίτχερ, Ρικάρντο Κόστα, Μάντλουνγκ, Σέφερ, Ζοσουέ, Χασέμπε (67’ Ντεζάγκα), Γκέντνερ, Μισίμοβιτς, Γκραφίτε, Τζέκο.

Μπεσίκτας (Μουσταφά Ντενιζλί): Ρουστού, Ιμπραήμ Κας, Φινκ (87’ Ίνσμαν), Σίβοκ, Νιχάτ, Μπομπό (88’ Νόμπρε), Τέγιο (81’ Ταμπάτα), Εκρέμ, Ιμπραήμ Ουζουλμέζ, Φεράρι, Ερνέτ.

Διαιτητής: Ρομπέρτο Ροζέτι (Ιταλία)
Βοηθοί: Αϊρόλντι, Καλκάνιο (Ιταλία).
Τέταρτος: Αντόνιο Νταμάτο (Ιταλία)
Γήπεδο: «Φολκσβάγκεν Αρένα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x