Stoiximan Super League

Δημητριάδης: «Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές με Κοζώνη»

Αποκαλυπτικός σε σχέση με τις διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ ήταν ο Βασίλης Δημητριάδης. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του επιχειρηματία Χαράλαμπου Κοζώνη: «Οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο. Απ' ό,τι γνωρίζω, έχει συζητήσει και με τον Νοτιά και με τον Θανόπουλο. Πρόκειται για πολύ σοβαρή περίπτωση η οποία δουλεύεται εδώ και έξι μήνες». Με στόχο τη νίκη ή τουλάχιστον την ισοπαλία η «Ένωση» απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, στο Μινσκ (20.00) NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ1).

Αποκαλυπτικός σε σχέση με τις διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ ήταν ο Βασίλης Δημητριάδης, σε γεύμα που παρέθεσε στους δημοσιογράφους που ακολούθησαν την αποστολή της «Ένωσης» στο Μίνσκ. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του επιχειρηματία Χαράλαμπου Κοζώνη: «Οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο. Απ' ό,τι γνωρίζω, έχει συζητήσει και με τον Νοτιά και με τον Θανόπουλο. Πρόκειται για πολύ σοβαρή περίπτωση η οποία δουλεύεται εδώ και έξι μήνες».

«Νιώθουμε ηθική δικαίωση για τη δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τιμωρίας σε Δαλούκα και Κάκο», τόνισε ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, ο οποίος συμπλήρωσε: «Στην περίπτωση του Δαλούκα θέλουμε και κάτι παραπάνω…».

«Πρόθεση της ΑΕΚ να ανοιχτεί στους οπαδούς της», μία από τις φιλοδοξίες του κ. Δημητριάδη.

Πρώτα για νίκη, θετική και η ισοπαλία

Στο παγωμένο Μινσκ δοκιμάζεται απόψε η ΑΕΚ, για την τρίτη αγωνιστική του Europa League, απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (ΑΝΤ1 και NovaΣΠΟΡ FM 94,6). Η «Ένωση» θέλει να χτίσει στα θεμέλια που έβαλε με τη νίκη της στην Αθήνα επί της Μπενφίκα πριν από τρεις εβδομάδες και να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στη φάση των «32».

Με 4-4-2 θα παραταχθεί η ΑΕΚ

Με δύο ανασταλτικούς χαφ, αλλά και δύο επιθετικούς, σε ένα κλασικό 4-4-2, θα παρατάξει την ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σάχα στο τέρμα, Γιάχιτς δεξιά (λόγω των απουσιών), Χουανφράν αριστερά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Άρσε, Μαϊστόροβιτς, στο κέντρο, δεξιά ο Σκόκο και αριστερά ο Μαντούκα και αμυντικά χαφ οι Καφές, Ενσαλίβα, ενώ στην επίθεση οι Μπλάνκο και Νέμεθ.

Πριμ 50.000 ευρώ θα μοιραστούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σε περίπτωση νίκης

Η ΜΠΑΤΕ, που ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς, θα παραταχθεί από τον Βίκτορ Γκοντσαρένκο πιθανότατα με 4-4-1-1 και τους: Βερέμκο, Σοσνόφσκι, Μπορντάτσοφ, Γιούροβιτς, Σίτοφ, Παβλόφ, Λιχτάροβιτς, Νεχάιτσικ, Κρίβετς, Ροντιόνοφ, Σκάβις.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ούγγρος Ζολτ Σάμπο. Ο 37χρονος ρέφερι είχε διευθύνει τους αγώνες Βόρειος Ιρλανδία-Ελλάδα 2-6 για τις Ελπίδες (1/4/2004, προκριματικά EURO), ΠΑΟΚ-Άλκμααρ 2-3 (16/9/2004 για το Κύπελλο UEFA) και Πανιώνιος-Μπορντό 2-3 (19/12/2007 για το Κύπελλο UEFA).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x