Γενικά

Πρωτοσέλιδα

Οι διαπραγματεύσεις του Νίκου Νοτιά, με τον Χαράλαμπο Κοζώνη , σχετικά με την πώληση της ΠΑΕ ΑΕΚ κυριαρχεί σήμερα (24/10) στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Στο μεταξύ, οι εφημερίδες ασχολούνται με το τετ-α-τετ Τεν Κάτε-Αντωνίου, καθώς είναι έντονος ο προβληματισμός από την κακή απόδοση του Παναθηναϊκού, στα τελευταία παιχνίδια.

Οι διαπραγματεύσεις του Νίκου Νοτιά, με τον Χαράλαμπο Κοζώνη, σχετικά με την πώληση της ΠΑΕ ΑΕΚ κυριαρχεί σήμερα (24/10) στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Στο μεταξύ, οι εφημερίδες ασχολούνται με το τετ-α-τετ Τεν Κάτε-Αντωνίου, καθώς είναι έντονος ο προβληματισμός από την κακή απόδοση του Παναθηναϊκού, στα τελευταία παιχνίδια. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η πρώτη «δόση» των αγώνων της όγδοης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Ολα δείχνουν συμφωνία!», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις του Νίκου Νοτιά, με τον Χαράλαμπο Κοζώνη , σχετικά με την πώληση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «Πιο κοντά από ποτέ».

Το Goal News αναφέρει «Χενκ, έχουμε απαιτήσεις!», ενώ ο «Φίλαθλος» λέει «Αλλαξε βιολί…».

Το «Φως» γράφει «Εργο-Τέλος στην ντροπή του 5-0», ενώ ο «Πρωταθλητής» φιλοξενεί δηλώσεις του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος τονίζει «Ερχομαι, σαν τρελός!».

Η «Ώρα των Σπορ» γράφει «Στην Αθήνα για το γήπεδο», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Στο κατώφλι της νέας εποχής».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Μαστίγιο και καρότο», ενώ η Derby News αναφέρει «Παίξτε και λίγη μπάλα». Από την πλευρά της, η Γάτα αποκαλύπτει ότι «Ολοι εναντίον Τεν Κάτε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x