Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Διαβασμένος» ενόψει ΠΑΟ

Εμφαση στην τακτική έδωσε ο Φερνάντο Σάντος, στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, την προτελευταία πριν η ομάδα ταξιδέψει στην Αθήνα, για τη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή, 19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1). του «Δικεφάλου του Βορρά».

Εμφαση στην τακτική έδωσε ο Φερνάντο Σάντος, στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, την προτελευταία πριν η ομάδα ταξιδέψει στην Αθήνα, για τη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή, 19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1).

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού των «πρασίνων», ζητώντας μεταξύ άλλων από τους παίκτες του, τον έλεγχο του κέντρου, και την ασφυκτική περιφρούρηση των Λέτο και Σαλπιγγίδη, όταν εκείνοι αναπτύσσονται από τις πτέρυγες.

Βάσει του πλάνου που έχει καταρτίσει ο Σάντος, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παραταχθεί, με την ακόλουθη ενδεκάδα: Χαλκιάς, Σαβίνι, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Αραμπατζής (Σνάουτσνερ) - Γκαρσία, Φωτάκης, Σορλέν - Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια, Ιβιτς (στην κορυφή).

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα ανακοινωθεί το Σάββατο (24/10) μετά το πέρας της προπόνησης του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει με προορισμό την Αθήνα. Εκτός των επιλογών του Σάντος βρίσκονται οι τραυματίες Μουσλίμοβιτς, Φιλόμενο, Αμπουμπακάρι, Κονσεϊσάο, Μπιζέρα και ο Κουτζαβασίλης (τρίτος τερματοφύλακας).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x