Μπάμπης Χριστόγλου

Το ίδιο και καλύτερα!

SportDay

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κρατήσει σήμερα το ίδιο τέμπο και την ίδια συνέπεια στο ποδόσφαιρο που παίζει, αν όχι ακόμα καλύτερα, για να καθαρίσει τον Εργοτέλη. Ο,τι συνέβη στην Κρήτη πριν από 1,5 μήνα σίγουρα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο, ώστε οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου να πάρουν εκδίκηση για τη βαριά ήττα που υπέστησαν.

Αυτό που προέχει, όμως, είναι η νίκη. Αν και δεν πιστεύω να κάνει δραματικές αλλαγές, ο Ζίκο θα έχει την πολυτέλεια να φρεσκάρει πιθανώς την ομάδα σε ορισμένες θέσεις και να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλα πρόσωπα. Το μεγάλο στοίχημα είναι τώρα να μπορέσει ο Ολυμπιακός, έστω και με αρκετές αλλαγές σε κάποια παιχνίδια στη βασική του ενδεκάδα, να έχει συνεπή απόδοση και να «καθαρίζει» τα παιχνίδια.

Πιστεύω πως ο Εργοτέλης δεν είναι ομάδα που μπορεί να προσηλωθεί 100% στα αμυντικά της καθήκοντα και θα βγει κι αυτός να απειλήσει, όσο μπορεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πιστοποιήσει την καλή του κατάσταση παίρνοντας το ματς με τους Κρητικούς με μεγάλο σκορ αν είναι δυνατό, για να πάρει και το αίμα του πίσω για τη βαριά ήττα από τον Εργοτέλη, η οποία πάντως -για να είμαστε ειλικρινείς- μόνο κακό δεν του έκανε. Κόντρα στην ομάδα που του χτύπησε το καμπανάκι και οδήγησε σε μεγάλο ποσοστό στην έξοδο τον Κετσπάγια θα πρέπει να κάνει μια εμφατική νίκη, που μακάρι να συνδυαστεί και με καλή μπάλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x