Ελλάδα

Βούιτσιτς: «Ανυπομονώ να συναντήσω τον Πρίντεζη...»

Με…φόρα από τη μεγάλη νίκη (85-78) επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο, ο Ολυμπιακός θα πάει για το «δύο στα δύο» στην Ευρωλίγκα. «Θα πάμε για να κερδίσουμε! Ανυπομονώ να συναντήσω από κοντά τον Πρίντεζη», δήλωσε, μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Νίκολα Βούιτσιτς, ενόψει του αγώνα με τη Μάλαγα την Τετάρτη στην Ανδαλουσία.

Με…φόρα από τη μεγάλη νίκη (85-78) επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο, ο Ολυμπιακός θα πάει για το «δύο στα δύο» στην Ευρωλίγκα. «Θα πάμε για να κερδίσουμε! Ανυπομονώ να συναντήσω από κοντά τον Πρίντεζη», δήλωσε, μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Νίκολα Βούιτσιτς, ενόψει του αγώνα με τη Μάλαγα την Τετάρτη στην Ανδαλουσία.

Ο Κροάτης διεθνής σέντερ μίλησε αρχικά για την αξία της σαββατιάτικης νίκης των Πειραιωτών, στην πρεμιέρα της Α1. «Είχαμε παίξει οι περισσότεροι σε αυτό το γήπεδο και όλοι ξέραμε πόσο σημαντικό είναι να παίξεις καλά και να νικήσεις, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της σεζόν. Θα είναι πιο δύσκολο να κερδίσει κάποιος τον Άρη εδώ μετά από λίγο καιρό, γιατί θα είναι καλύτερος ως ομάδα», υπογράμμισε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του: «Θέλαμε να περιορίσουμε τα λάθη μας και να έχουμε σωστές επιλογές. Στο ξεκίνημα της σεζόν κάνουμε κάποια λάθη, αλλά είναι φυσιολογικό αυτό, γιατί ακόμα δεν έχουμε πολλούς αγώνες στα πόδια μας. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός, θα αποδίδουμε καλύτερα».

Ο έμπειρος άσος δεν παρέλειψε να «πλέξει» το εγκώμιο του Λίνας Κλέιζα: «Είναι σε εξαιρετική φόρμα ο Κλέιζα! Έχει προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό γρήγορα και πολύ καλά, έχει βρει τα πατήματά του! Είναι πολύ καλός σκόρερ και έχει την δυνατότητα να μας βοηθήσει ουσιαστικά».

Τέλος, όσον αφορά στο ματς της Ανδαλουσίας, τόνισε: «Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις στην έδρα της Μάλαγα και είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά στον όμιλό μας. Παραδοσιακά, είναι δύσκολη έδρα στην Ευρωλίγκα. Θα πάμε για να κερδίσουμε! Ανυπομονώ να συναντήσω από κοντά τον Πρίντεζη (γέλια). Έχουμε δύο μέρες για να προετοιμαστούμε και να δείξουμε καλό πρόσωπο σε ένα γήπεδο που αγωνιστήκαμε και την προηγούμενη σεζόν. Η Ευρωλίγκα μόλις ξεκίνησε και ακόμα δεν κρίνεται τίποτα, αλλά θα είναι καλό για μας να πάρουμε "κεφάλι" από νωρίς στο γκρουπ και να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου».

Εν τω μεταξύ, η ΚΑΕ ανακοίνωσε την Κυριακή τη συνεργασία της με τη NOVO Nordisk, η οποία θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα. "Ο Ολυμπιακός και η Novo Nordisk παρουσιάζουν τη συνεργασία τους. Το πρωί της Δευτέρας (11.00), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου του Ολυμπιακού στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", η ΚΑΕ θα παρουσιάσει τη συμφωνία της με τη Novo Nordisk, που εκτός από υποστηρικτής της ομάδας, θα είναι και ο χορηγός του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης.

Παρουσία των Γιάννη Μπουρούση και Γιοτάμ Χαλπερίν, που καθόλη τη διάρκεια της σεζόν θα είναι οι «πρεσβευτές» του προγράμματος, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η Novo Nordisk θα αναλύσουν τις ενέργειες που θα γίνουν, κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς και που θα έχουν ως στόχο την ενημέρωση του κοινού για τον διαβήτη, γιατί όπως τονίζει και η Novo Nordisk… “Αλλάζουμε τον διαβήτη με την ενημέρωση".

Στα αγωνιστικά, μπορεί να υπήρχε ρεπό για τους παίκτες την Κυριακή, όμως οι Γιοτάμ Χαλπερίν, Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Κώστας Σλούκας προπονήθηκαν κανονικά. Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν κανονικά και την Τρίτη το μεσημέρι στο ΣΕΦ, πριν αναχωρήσουν για τη Μάλαγα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο μια προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας με τους Ανδαλουσιάνους και αυτή θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής, Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x