Stoiximan Super League

Οργή Τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου!

Μία και μοναδική ήταν η ερώτηση που έγινε στον Χενκ Τεν Κάτε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και αυτή ήταν αρκετή να τον κάνει έξαλλο και να τον αναγκάσει, αφού απαντήσει, ν’ αποχωρήσει.

Μία και μοναδική ήταν η ερώτηση που έγινε στον Χενκ Τεν Κάτε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και αυτή ήταν αρκετή να τον κάνει έξαλλο και να τον αναγκάσει, αφού απαντήσει, ν’ αποχωρήσει.

Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν απ' τον Ολλανδό ένα σχόλιο για το κλίμα πίεσης που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα μετά και την εικόνα της στο ματς με τη Στουρμ Γκρατς και ο Τεν Κάτε ανέφερε εξοργισμένος: «Από πού δημιουργήθηκε αυτό το κλίμα; Η απάντηση είναι από εσάς. Ξεκίνησα από την περασμένη σεζόν με την ομάδα να μην παίρνει αποτελέσματα και να κάνει καλά παιχνίδια και επικρίθηκα. Ανεξάρτητα από αυτό γύρισε τώρα και νικάμε και άρχισαν να λένε ότι τα αποδυτήρια δεν είναι καλά. Και τώρα είμαστε πρώτοι και η ομάδα λέτε ότι δεν παίζει καλά σε μερικά παιχνίδια. Πείτε μου ένα παιχνίδι που κερδίσαμε από τύχη.

Είμαι νικητής και δεν παραδίδομαι ποτέ. Ο μόνος που μπορεί να με διώξει είναι ένας, ο κύριος Πατέρας, ο οποίος με σέβεται και αυτό είναι αμοιβαίο. Έχω φερθεί σε όλους σας με σεβασμό απ’ την πρώτη στιγμή, όμως εσείς δεν το κάνετε αυτό, είστε ασεβείς προς το πρόσωπό μου. Κρίμα γιατί οι περισσότεροι από εσάς λέτε πως έχετε “πράσινη” καρδιά».

Στη συνέχεια ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε στο δημοσίευμα που φιλοξενούσε «καυστικές» δηλώσεις του Εντόι γι’ αυτόν: «Όποιος έγραψε για τον Εντόι, να πάρει τον Μέσι και τον Ροναλντίνιο και να τον ρωτήσει τη γνώμη του για εμένα. Δημιουργήτε μια αρνητική ατμόσφαιρα αλλά αυτό είναι άδικο».

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι έμεινε ευχαριστημένος απ’ τους τρεις βαθμούς: «Ηταν μια πολύ καλή νίκη παρά την κούραση που είχαμε από το ματς της Πέμπτης. Αυτό σημαίνει ότι έχει ποιότητα αυτή η ομάδα. Παίξαμε καλά, ο αντίπαλος δεν μας απείλησε».

• Ο Τεν Κάτε συνοδευόταν απ’ τον Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, για να μεταφράσει τα όσα μετέφερε στα ολλανδικά.

Αντωνίου: «Δεν είναι σοβαρά πράγματα»

Ξεκάθαρος ήταν ο Κώστας Αντωνίου για τις φήμες περί συζητήσεων του Παναθηναϊκού με άλλους προπονητές λέγοντας πως: «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχουν καταβάλει όλοι στην ομάδα, ώστε να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα, εκφράζοντας παράλληλα πικρία για την αντιμετώπιση που υπάρχει από κάποιους. «Η ομάδα έδωσε ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και σήμερα είχε να παίξει ένα ντέρμπι. Ο προπονητής και οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, έπαιξαν τον ΠΑΟΚ στο μισό γήπεδο και νίκησαν δίκαια.

Παρότι μέσα στην ομάδα τα πράγματα είναι θετικά, από έξω περιφέρονται κάποιοι που μοιράζουν γκρίνια που δεν μας ταιριάζει. Άνθρωποι από την οικογένεια του Παναθηναϊκού κάνουν αρνητικά σχόλια, αν και η ομάδα είναι πρώτη, έχει να χάσει έξι, επτά μήνες, έχει πολύ καλή άμυνα και επίθεση, προσπαθεί πολύ μέσα στο γήπεδο και αξίζει καλύτερη συμπεριφορά.

Μόνο οι οργανωμένοι το αναγνωρίζουν. Πολλοί άνθρωποι γκρινιάζουν, δεν είναι δίκαιο να μιλάνε για απόδοση, παραγνωρίζοντας τα αποτελέσματα. Πάντα υπάρχει το καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε μια δυνατή ομάδα, είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μας, έχουμε φτάσει στο 70%-80% των δυνατοτήτων μας. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και αν έχουμε καθολική υποστήριξη, θα επιτευχθούν οι στόχοι».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x