Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ημέρα ανακοινώσεων…

Εντός της ημέρας άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ και της πλευράς του Χαράλαμπου Κοζώνη, ο οποίος αναμένεται να είναι το νέο αφεντικό της «Ένωσης», θα ενημερώσουν τον κόσμο της ομάδας για τη συμφωνία τους και όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Σικάγο. Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», μία ημέρα μετά την ισοπαλία () με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εντός της ημέρας άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ και της πλευράς του Χαράλαμπου Κοζώνη, ο οποίος αναμένεται να είναι το νέο αφεντικό της «Ένωσης», θα ενημερώσουν τον κόσμο της ομάδας για τη συμφωνία τους και όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Σικάγο. Ο Νίκος Θανόπουλος και ο Μιχάλης Δημαράκης έφτασαν χθες το μεσημέρι στην Αθήνα, συνοδευόμενοι από τον Χρήστο Παπαδημητρίου.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε να χτυπήσει εκ μέρους του κ. Κοζώνη την πόρτα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, η οποία αναζητούσε επενδυτές, εντός και εκτός Ελλάδας, το τελευταίο διάστημα. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και εκείνο που απομένει είναι να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στα βιβλία της ΠΑΕ, που θα «ξεσκονίσουν» (σ.σ.: θα γίνει η αντιπαραβολή των στοιχείων που παρουσιάστηκαν στο Σικάγο από τους κ.κ. Θανόπουλο και Δημαράκη) από σήμερα κιόλας ορκωτοί λογιστές και εκπρόσωποι του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία.

Αν τελικά δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια και θα αρχίσει μια νέα εποχή στο ιδιοκτησιακό της ΑΕΚ. Ο κ. Κοζώνης, σύμφωνα με τον Νίκο Νοτιά, πληροί τις προδιαγραφές να δώσει νέο όραμα στην «Ένωση».

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδημητρίου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του κ. Κοζώνη να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της «Ένωσης»: «Πράγματι, ο κ. Κοζώνης ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά δεν μπορώ να σας μιλήσω για συγκεκριμένο ποσοστό. Αυτό θα το δούμε στην πορεία. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για συμφωνία. Ακόμα και ένα σπίτι να αγοράσεις, δεν το λες μέχρι να υπογραφούν τα συμβόλαια», δήλωσε στην ιστοσελίδα aek365.

Υπάρχει και το αγωνιστικό…

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, μία ημέρα μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η «Ένωση» στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλή απόδοση, όμως στην επανάληψη εμφανίστηκε καλύτερη και αν είχε καθαρό μυαλό σε κάποιες τελικές προσπάθειες, ίσως είχε φύγει με το «τρίποντο» από τη Θεσσαλονίκη. Σημαντική θεωρείται η παρουσία του Νάτσο Σκόκο στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Το γρήγορο τέρμα που σημείωσε ο Αργεντινός, σε συνδυασμό με την εξαιρετική απόδοση που είχε μετά την ανάπαυλα, άλλαξαν τη γενική εικόνα των «κιτρινόμαυρων».

Οι περισσότεροι παίκτες του «Δικεφάλου» εμφανίστηκαν απογοητευμένοι με την ισοπαλία. Μάλιστα, οι λέξεις «απογοήτευση» και «χαμένη ευκαιρία» ακούγονταν συνεχώς. «Μπορεί να μην παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως με την εμφάνιση του δεύτερου μέρους και τις ευκαιρίες που χάσαμε, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα», έλεγαν προτού επιβιβαστούν στο πούλμαν της ομάδας.

Τώρα, η περσινή φιναλίστ του Κυπέλλου Hellas On Line χρειάζεται να στρέψει στον αγώνα της Πέμπτης (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Alpha) με τον Θρασύβουλο την προσοχή της. Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα μεταβούν στη Φυλή, όπου θα αντιμετωπίσουν τους «πράσινους» και θα προσπαθήσουν να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, πλην των γνωστών τραυματιών Χουανφράν, Αλεξόπουλου, Ζεράλδο και Κουτρομάνου. Το πρόγραμμα της Δευτέρα περιλάμβανε χαλάρωμα για όσούς έπαιξαν απέναντι στον Άρη, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x