Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Ετοιμάζει το νέο «αίμα»

Την πρόθεση να παρατάξει με πολλά νέα πρόσωπα τον Ολυμπιακό στον αυριανό (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Alpha) αγώνα με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Hellas On Line έχει ο Ζίκο. «Ο αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα και μπορεί να μας δυσκολέψει», είπε ο Βραζιλιάνος στους παίκτες για τα «λιοντάρια». Τι έγραψε ο 56χρονος προπονητής για τον Παναθηναϊκό και το Τσάμπιονς Λιγκ στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Την πρόθεση να παρατάξει με πολλά νέα πρόσωπα τον Ολυμπιακό στον αυριανό (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Alpha) αγώνα με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Hellas On Line έχει ο Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος έχει διαπιστώσει ότι οι παίκτες του έχουν αρχίσει να εμφανίζουν σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Champions League και αναμένεται να «φρεσκάρει» την ομάδα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νεότερους ποδοσφαιριστές.

Ο 56χρονος τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους Σοϊλέδη, Κατσικογιάννη, Κ. Παπαδόπουλο και Φετφατζίδη στο ματς κόντρα στα «λιοντάρια», αφήνοντας στην Αθήνα τους Ντουντού, Νικοπολίδη και τους τραυματίες Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδη, Λεονάρντο και Ντιόγο.

Οι Ντιόγκο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης και Παναγόπουλος (ταλαιπωρείται από οσφυαλγία) έκαναν θεραπεία. Από την πλευρά του, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ συνέχισε και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Την αποστολή των Πειραιωτών για τον ματς στις Σέρρες απαρτίζουν οι Κόβατς, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Φετφατζίδης.

Την αποστολή υποδέχτηκαν περισσότεροι από 100 φίλαθλοι της ομάδας αποθεώνοντας τον Ζίκο και τους ποδοσφαιριστές.

«Ανάμεσα σε εμάς και τον Παναθηναϊκό»

Την άποψη ότι ο φετινός τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στα παιχνίδια ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εξέφρασε ο Ζίκο, αναρτώντας σχόλιο στην προσωπική του ιστοσελίδα. «Το πρώτο κριτήριο για την πρώτη θέση είναι τα μεταξύ μας παιχνίδια. Η κορυφή μοιράζεται κι ακόμα δεν έχουμε αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον», έγραψε ο Βραζιλιάνος.

Στη συνέχεια, ο προπονητής των Πειραιωτών αναφέρθηκε στο ματς με τον Εργοτέλη: «Ηταν ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο ο αντίπαλος έπαιξε καλά, ειδικά στα μαρκαρίσματα. Οι ποδοσφαιριστές μου αισθάνθηκαν τον δυνατό ρυθμό και πιστεύω πως και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να κερδίσουν. Κάναμε τη διαφορά χάρη στην ηρεμία και τη μαχητικότητα που δείξαμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα στο τέλος. Για άλλη μία φορά ανταμειφθήκαμε για την προσπάθειά μας σε όλο το παιχνίδι. Το γκολ θα μπορούσε να έχει έρθει νωρίτερα, αλλά ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε».

Μάλιστα, ο Ζίκο αναφέρθηκε στις πιθανότητες της ομάδας να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ώρα να ξεκινήσουμε τους υπολογισμούς για τις πιθανότητες πρόκρισης, μπαίνοντας στην πρώτη δυάδα ή για την τρίτη θέση που δίνει συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ. Εφόσον νικήσουμε τη Σταντάρ στη Λιέγη, έχουμε πιθανότητες να εξασφαλίσουμε ακόμα και την πρόκριση. Θα πρέπει, βέβαια, και η Αρσεναλ να νικήσει την Αλκμααρ, αλλά το σημαντικότερο είναι τι θα κάνουμε εμείς, μια και οι Βέλγοι έχουν ποιοτική ομάδα και δεν είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι για εμάς».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x