Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Τράβηγμα ο Χαλκιάς

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί σήμερα ο Κώστας Χαλκιάς. Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θέλει να διαπιστώσει τη σοβαρότητα της κατάστασης του παίκτη. Πολλά είναι τα παράπονα που έχουν οι Θεσσαλονικείς από τον κ. Σπάθα, μία μέρα μετά την ήττα ( ) από τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί σήμερα ο Κώστας Χαλκιάς. Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θέλει να διαπιστώσει τη σοβαρότητα της κατάστασης του 35χρονου γκολκίπερ.

Όσον αφορά το χθεσινό ματς, στον «Δικέφαλο» θεωρούν ότι θα μπορούσαν να είχαν φύγει ακόμα και με το «διπλό» από το Ολυμπιακό Στάδιο. Οι «ασπρόμαυροι» πλήρωσαν δύο στιγμές αδράνειας στην άμυνα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ηττήθηκαν με 2-1 από τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς έχουν παράπονα από τον κ. Σπάθα για την ανατροπή του Κουτσιανικούλη από τον Σαριέγκι και την αποβολή του Ίβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σάντος: «Αν έμπαινε...»

Στη φάση του Κουτσιανικούλη και στην ποιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα (2-1) του ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού

-την εικόνα του παιχνιδιού: «Είδαμε ένα παιχνίδι που στα πρώτα λεπτά η ομάδα μου έδειξε κακή εικόνα. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και αυτό φάνηκε, καθώς δεν μπορούσαμε ούτε για πέντε δευτερόλεπτα να κρατήσουμε τη μπάλα. Σίγουρα οι παίκτες μου δούλεψαν σωστά όλο αυτό το διάστημα, όμως εμείς κάναμε λάθη και έτσι ο Παναθηναϊκός που είναι μεγάλη ομάδα τα εκμεταλλεύτηκε, έλεγξε τον αγώνα και εν τέλει το γκολ.

Μετά εμείς ξυπνήσαμε κάπως, δείξαμε χαρακτήρα, ισορροπήσαμε, κυνηγήσαμε το γκολ και το πετύχαμε. Έτσι ισχυροποιημένο συνεχίστηκε και το παιχνίδι στο 2ο μέρος. Εμείς αμυνθήκαμε σωστά, βγάλαμε και μια τεράστια ευκαιρία με τον Κουτσιανικούλη, που όμως χάσαμε και ο Παναθηναϊκός στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στην επανάληψη πέτυχε το γκολ.

Από κει και πέρα τα πράγματα έγινα πολύ δύσκολα για εμάς, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη εμπειρία και ήξερε πως να κρατήσει τη μπάλα. Φάνηκε γενικά η μεγάλη ποιότητα των παικτών του. πάντως, είναι κρίμα για εμάς, γιατί αν κάναμε το 2-1 σε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συγχαρούμε τον Παναθηναϊκό».

-τις αλλαγές στην άμυνα: «Ήταν ένα ρίσκο το ότι αλλάξαμε την αμυντική μας διάταξη, αλλά εμείς ήρθαμε εδώ θέλοντας να κερδίσουμε. Ξέραμε πως ο Σαλπιγγίδης είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και γι' αυτό βάλαμε στα αριστερά τον Σαβίνι. Παίρνω αυτές τις αποφάσεις ανάλογα με το πως βλέπω τον αντίπαλο και τι ζητάω από το παιχνίδι».

-την αμφισβητούμενη φάση του Κουτσιανικούλη: «Δεν μπόρεσα να δω καλά τη φάση του Κουτσιανικούλη και αν ήταν πέναλτι, αλλά αν ήταν έτσι αυτό θα ήταν πολύ σημαντικό. Όσον αφορά τη φάση του Βλάνταν (σ.σ. Ίβιτς) δεν θεωρώ σωστή την 2η κίτρινη κάρτα. Επίσης, ίσως κάποιοι παίκτες τους Παναθηναϊκού έπρεπε να πάρουν κίτρινες. Δεν θέλω όμως να κάνω κάποιο παραπάνω σχόλιο».

-την κλάση του Κατσουράνη: «Ο Κατσουράνης είναι αυτό που λέμε, ο παίκτης που κάνει τη διαφορά».

Κουτσιανικούλης: «Ήταν πέναλτι»!

Άδικο χαρακτήρισε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα. Συγκεκριμένα, ο νεαρός διεθνής τόνισε ότι «δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Είναι άδικο το αποτέλεσμα, επειδή ήρθε έπειτα από πίεση της διαιτησίας. Το παιχνίδι κρίθηκε σε δύο αδράνειες δικές μας. Παίξαμε στα ίσια τον Παναθηναϊκό».

Από την πλευρά του, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ δήλωσε: «Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν παίξαμε άσχημα. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες, δεν σκοράραμε και χάσαμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός ήταν λίγο καλύτερος. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ όπως το δεύτερο. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να διορθωθούν».

Τέλος, ο Πάμπλο Κοντρέρας υπογράμμισε: «Το λιγότερο που δικαιούμασταν ήταν η ισοπαλία, βάσει αυτών που καταθέσαμε στον αγωνιστικό χώρο».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x