Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: Δεν τίθεται θέμα Προτάσοφ

Προβληματισμός επικρατεί στον Ηρακλή, μετά την τέταρτη σερί ήττα της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο «Γηραιός» ηττήθηκε με στην έδρα του Λεβαδειακού και δεν ήταν λίγες οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν σε βάρους του Ολεγκ Προτάσοφ για την εικόνα της ομάδας. «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή για τη διοίκηση. Συνεχίζουμε κανονικά με τον κ. Προτάσοφ», τόνισε ο Δήμος Πολύκαρπος στη «SportDay».

Προβληματισμός επικρατεί στον Ηρακλή, μετά την τέταρτη σερί ήττα της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο «Γηραιός» ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα του Λεβαδειακού και δεν ήταν λίγες οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν σε βάρους του Ολεγκ Προτάσοφ για την εικόνα της ομάδας. Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, «φούντωσαν» τα σενάρια που ήθελαν τον Ουκρανό τεχνικό να αντικαθίσταται σύντομα στον «κυανόλευκο» πάγκο.

Ωστόσο, ο Δήμος Πολύκαρπος ξεκαθάρισε στη «SportDay» ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα. «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή για τη διοίκηση. Συνεχίζουμε κανονικά με τον κ. Προτάσοφ», ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της ΠΑΕ.

Σε ό,τι αφορά τη δήλωση του κ. Προτάσοφ, ο προπονητής του Ηρακλή δεν εννοούσε ότι προτίθεται να παραιτηθεί, αλλά θέλει να γίνει μια συζήτηση προκειμένου να βρεθούν λύσεις. Ο 45χρονος προπονητής στρέφει την προσοχή του στο ματς της Πέμπτης με τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Hellas On Line.

Από την πλευρά του, ο Ντένις Επστάιν έσπευσε να στηρίξει τον Προτάσοφ, όταν έμαθε τις δηλώσεις Ουκρανού τεχνικού, μετά τις αποδοκιμασίες κατά του προσώπου του: «Δεν φταίει σε τίποτα ο Προτάσοφ! Είναι καλός προπονητής. Εμείς οι παίκτες φταίμε για τα τελευταία αποτελέσματα», δήλωσε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: «Εγινε ένα κακό ματς σε ένα κακό γήπεδο. Δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σωστά. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x