Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Φρεσκάρισμα για το Κύπελλο

Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη απέναντι στον Εορδαϊκό, για το Κύπελλο Ελλάδος. Ξεκουράζει τους βασικούς ο Τεν Κάτε, εκτός μάχης και ο Ζιλμπέρτο λόγω τραυματισμού. Ποιοι παίκτες αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη απέναντι στον Εορδαϊκό, για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Χενκ Τεν Κάτε θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, θέλοντας να ξεκουράσει τους παίκτες που έχουν τραβήξει… κουπί στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις της ομάδας.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης, ενώ εκτός θα μείνει και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος έχει τραυματιστεί στον ώμο (θλάση δευτέρου βαθμού στον υπακάνθιο μυ του αριστερού του χεριού). Ο Βραζιλιάνος μέσος θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή τις επόμενες ημέρες. Οι προαναφερθέντες πήραν διήμερο ρεπό (Δευτέρα-Τρίτη) και εκτός απροόπτου δεν θα ταξιδέψουν στη Μακεδονία.

Ο Χενκ Τεν Κάτε αποφάσισε να δώσει ρεπό τη Δευτέρα στους 18 παίκτες που ήταν στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά πλην του Στέργου Μαρίνου, που έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Θέση στην ενδεκάδα της ομάδας στο παιχνίδι του Κυπέλλου διεκδικούν οι Σεϊταρίδης, Καντέ, Δάρλας, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος και Ρουκάβινα, ενώ κάτω από τα δοκάρια πιθανότατα θα επιστρέψει ο Γκαλίνοβιτς.

* Ο Γιόσου Σαριέγκι, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του την 10η αγωνιστική ημέρα της Superleague, στον αγώνα Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

* Απών θα είναι ο Μίλαν Μπάρος από την αναμέτρηση της Γαλατασαράι με τον Παναθηναϊκό, στο «Αλί Σάμι Γεν», για το Europa League. Ο Τσέχος φορ υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο και θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 μήνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x