Stoiximan Super League

Νεμπεγλέρας: «Τώρα έχουμε και τα αποτελέσματα…»

Διαφωνεί ο Κώστας Νεμπεγλέρας με όσους θεωρούν πως ο Ατρόμητος στα τελευταία του παιχνίδια έχει αναγεννηθεί και πιστεύουν πως για αυτό παίρνει τις νίκες. Ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε πως «…και στα προηγούμενα ματς παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά μας έλειπε το γκολ».

Διαφωνεί ο Κώστας Νεμπεγλέρας με όσους θεωρούν πως ο Ατρόμητος στα τελευταία του παιχνίδια έχει αναγεννηθεί και πιστεύουν πως για αυτό παίρνει τις νίκες. Ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε πως και πριν τις δύο τελευταίες νίκες η ομάδα του απέδιδε καλό ποδόσφαιρο, αλλά απλώς της έλειπε η αποτελεσματικότητα.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές. Και στα προηγούμενα ματς παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά μας έλειπε το γκολ και ίσως υπήρξε κάποια αδράνεια δική μας σε κρίσιμα σημεία. Από πλευράς απόδοσης πάντως ήμασταν σχεδόν σε όλα τα ματς καλύτεροι από τον αντίπαλο. Εξ αρχής στόχο να φτιάξουμε μια ομάδα που τη σέβεται ο αντίπαλος, προσφέρει καλό θέαμα και το συνδυάζει με θετικά αποτελέσματα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε», δήλωσε ο 34χρονος μέσος και πρόσθεσε για τη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα το Σάββατο. «Ξέραμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Για να είχε αξία η νίκη επί του Λεβαδειακού στην έδρα μας έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο σε αυτό το ματς. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε τους βαθμούς».

Η συνέχεια επιφυλάσσει ένα ματς-παγίδα, με τον Βισαλτιακό την Τετάρτη για το Κύπελλο, και ένα ματς-πρόκληση κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάββατο στο Περιστέρι. «Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί στο ματς με τον Βισαλτιακό, ενώ ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι ο πρωταθλητής, αλλά δεν μας φοβίζει. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά δεν τον φοβόμαστε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας».

Ο Ατρόμητος είναι μία από τις ομάδες που διαθέτει αρκετά έντονο ελληνικό στοιχείο, αλλά αποτελεί την… εξαίρεση. «Είναι άσχημο να μιλάμε για ελληνικό πρωτάθλημα και να βλέπουμε περισσότερους ξένους από Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ειδικά από τη στιγμή που οι μικρές εθνικές ομάδες πηγαίνουν τόσο καλά. Δεν λέμε όχι σε έναν καλό ξένο που θα κάνει τη διαφορά. Όμως δεν είναι σωστό να έρχονται παίκτες που είναι αν όχι κατώτεροι, ισάξιοι με τους Έλληνες», τόνισε ο Κώστας Νεμπεγλέρας.

Τέλος, για τη γενικότερη πορεία του πρωταθλήματος είπε: «Περίμενα περισσότερα πράγματα από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Μπορεί Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να έχουν ξεφύγει, αλλά δεν έχουν προσφέρει καλό θέαμα. Η δική μας ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά στην αρχή δεν έρχονταν τα καλά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x