Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: «Τρίζει» η καρέκλα του Μαζίνιο

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Μαζίνιο και δεν θα αποτελεί έκπληξη η απομάκρυνσή του από τον πάγκο του Άρη. Τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, οι μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της στη διάρκεια των αγώνων, αλλά και η κακή διαχείριση από τον πάγκο έχουν φέρει τον Βραζιλιάνο τεχνικό σε δυσχερή θέση. Αποδεκατισμένοι οι «κίτρινοι» με Ασπρόπυργο στο Κύπελλο.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Μαζίνιο και δεν θα αποτελεί έκπληξη η απομάκρυνσή του από τον πάγκο του Άρη. Τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, οι μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της στη διάρκεια των αγώνων, αλλά και η κακή διαχείριση από τον πάγκο έχουν φέρει τον Βραζιλιάνο τεχνικό σε δυσχερή θέση. Φιλοδοξία των διοικούντων, βάσει και των ηχηρών μεταγραφών που έγιναν το καλοκαίρι, ήταν φέτος να γίνει η αγωνιστική υπέρβαση, αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν φαντάζει εφικτό. Επισήμως από την ΠΑΕ Άρης λέγεται πως δεν τίθεται θέμα Μαζίνιο, αλλά ίσως υπάρχουν εξελίξεις στο επόμενο στραβοπάτημα.

«Μισός» και χωρίς ψυχολογία

Αποδεκατισμένος θα παραταχθεί ο Άρης στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ασπρόπυργο την Τετάρτη (19:00). Στα γνωστά προβλήματα των τραυματιών Ρονάλντο, Γκαρσία και Βανγκέλι, προστέθηκαν αυτά των Κάμπορα (νοκ άουτ για ένα μήνα με ρήξη έσω πλαγίου) και Νέτο (διάταση, αλλά μάλλον παίζει με ΑΕΛ το Σάββατο), ενώ τιμωρημένος είναι ο Φερνάντες, που αποβλήθηκε στο ματς με την ΑΕΚ. Πάντως, επανέρχονται οι Ρομπέρζ και Γκρασιάν, που αποθεραπεύτηκαν.

Η ψυχολογία των παικτών είναι κακή και ο Μαζίνιο ζήτησε άμεση βελτίωση. «Δεν ξέρω τι συμβαίνει και εμφανίζουμε δύο πρόσωπα, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε», είπε στους παίκτες του ο Βραζιλιάνος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x