Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Παράπονα Βρύζα σε Πιλάβιο

Παράπονα εξέφρασε ο Ζήσης Βρύζας στον Σοφοκλή Πιλάβιο για τα συνεχή διαιτητικά λάθη εις βάρος του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του "Δικεφάλου του Βορρά" τόνισε στον ισχυρό άνδρα της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ότι το θέμα με τη διαιτησία έχει φτάσει στο απροχώρητο, καταλογίζοντάς του ευθύνες για όσα συμβαίνουν στο χώρο των διαιτητών.

Παράπονα εξέφρασε ο Ζήσης Βρύζας στο Σοφοκλή Πιλάβιο για τα συνεχή διαιτητικά λάθη εις βάρος του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του "Δικεφάλου του Βορρά" τόνισε στον ισχυρό άνδρα της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας πως το θέμα με τη διαιτησία έχει φτάσει στο απροχώρητο, καταλογίζοντάς του ευθύνες για όσα συμβαίνουν στο χώρο των διαιτητών. «Κοιτάξτε να δείτε. Μια γίνεται ανθρώπινο λάθος, δύο γίνεται ανθρώπινο λάθος, τρεις γίνεται ανθρώπινο λάθος και πάει λέγοντας . Αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία, η κατάσταση θα είναι ανεξέλεγκτη και οι ευθύνες θα είναι δικές σας», ήταν το νόημα όσων είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η συζήτηση μεταξύ του Βρύζα και του προέδρου της ΕΠΟ έγινε πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και την αμφισβητούμενη από το «Δικέφαλο του Βορρά» διαιτησία του Σπάθα.

Η ΚΕΔ όρισε για διαιτητή του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο τον Κωνσταντίνο Παπασταμάτη, που έχει κακό παρελθόν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πέρυσι ο συγκεκριμένος διαιτητής υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική, όταν σε αγώνα στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο δεν είχε σφυρίξει καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Η απόφαση αυτή είχε άμεση αντίδραση από τους Θεσσαλονικείς, αφού ο Βρύζας πήρε αμέσως τηλέφωνο τον Πιλάβιο και απαίτησε να εξαιρεθεί ο Παπασταμάτης. Στην απάντησή του ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ τόνισε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο προτού έρθει σε συνεννόηση με τον Βασίλη Τεροβίτσα.

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x