Euro 2024

Στο Ντόνετσκ το Ουκρανία-Ελλάδα (video)

Η υπερσύγχρονη «Donbass Arena», έδρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, θα φιλοξενήσει τον αγώνα ρεβάνς των μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ελλάδα (18/11), όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης.

Η υπερσύγχρονη «Donbass Arena», έδρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, θα φιλοξενήσει τον αγώνα ρεβάνς των μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ελλάδα (18/11), όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης. Το νέο στάδιο της Σαχτάρ, χωρητικότητας 50.000 θεατών, εγκαινιάστηκε τον Αύγουστο και θα φιλοξενήσει αγώνες του Euro 2012. Η σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), όπως και στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ (14/11).

«Υπήρχαν τέσσερις υποψήφιες πόλεις για να φιλοξενήσουν τον αγώνα. Το Λβιβ, το Κίεβο, το Χάρκοβο και το Ντόνετσκ. Παρακολουθώντας τον αγώνα Σαχτάρ-Τουλούζ, για το Europa League, αποφασίσαμε πως η ‘Donbass Arena’ είναι το ιδανικό γήπεδο για να διεξαχθεί ένας τόσο σημαντικός αγώνας. Μίλησα με τους ανθρώπους του γηπέδου και με διαβεβαίωσαν πως ο αγωνιστικός χώρος θα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ουκρανίας, Αλεξέι Μιχαηλιτσένκο.

Μιχαηλιτσένκο: «Δεν υποτιμάμε την Ελλάδα»

Τελικούς χαρακτήρισε τους αγώνες μπαράζ απέναντι στην Ελλάδα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουκρανίας, Αλεξέι Μιχαηλιτσένκο.

«Βρισκόμαστε ένα βήμα μακριά από το Παγκόσμιο Κύπελλο και σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο. Σε αυτή το στάδιο δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες και θα αντιμετωπίσουμε τα ματς αυτά σαν τελικούς. Εσείς (οι δημοσιογράφοι) χαρακτηρίσατε την Ελλάδα τον πιο εύκολο αντίπαλο, αλλά δεν είναι έτσι. Θυμηθείτε μόνο πως ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004», τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω ότι παρακολούθησα πολλές φορές την Ελλάδα στα προκριματικά. Μετά την κλήρωση συγκεντρώσαμε πολύ υλικό για τον αντίπαλο και το μελετάμε».

Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την άρνηση της ουκρανικής λίγκας να αναβάλει τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής, που είναι προγραμματισμένη για τις 7 και 8 Νοεμβρίου, προκειμένου να προετοιμαστούν καλύτερα οι διεθνείς.

Δείτε το βίντεο με το γήπεδο της Σαχτάρ





Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x