Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: «Μισός» με Ασπρόπυργο

Η νίκη-πρόκριση επί του Ασπροπύργου στο Κύπελλο είναι μονόδρομος για τον Άρη την Τετάρτη (19:00), μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. Ο Ιομάρ Μαζίνιο, που φημολογείται πως απειλείται με απόλυση, υποχρεώνεται να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων

Η νίκη-πρόκριση επί του Ασπροπύργου στο Κύπελλο είναι μονόδρομος για τον Άρη την Τετάρτη (19:00), μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. Ο Ιομάρ Μαζίνιο, που φημολογείται πως απειλείται με απόλυση, υποχρεώνεται να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων. Τραυματίες είναι οι Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Κρίστι Βανγκέλι, Ντάρσι Νέτο, Χαβιέρ Κάμπορα και ο τιμωρημένος Ντάριο Φερνάντες, ενώ εκτός αποστολής για να ξεκουραστούν έμειναν και οι Κριστιάν Νασούτι, Μιχάλης Σηφάκης και Τόνι Κάλβο.

* Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ Ασπρόπυργος, για τους φιλάθλους του Άρη στον αγώνα της Τετάρτης θα είναι διαθέσιμη η θύρα 3 (χωρητικότητας 1.400 θεατών), έξω από την οποία θα διατίθενται εισιτήρια.

* Ο Μεχντί Ναφτί θα εκτίσει την τιμωρία του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x